Kreće velika rekonstrukcija

Poznata je cijena za Luku Modrića: Real Madrid želi zaraditi 400 milijuna eura već na idućem prijelaznom roku


100posto
02.12.2018.17:00
Poznata je cijena za Luku Modrića: Real Madrid želi zaraditi 400 milijuna eura već na idućem prijelaznom roku
Getty Images

sažeto

Real Madrid je izvjesio cijene za Asensija, Balea, Benzemu, Isca i Modrića i na njima želi zaraditi 400 milijuna eura


100posto
02.12.2018.17:00

Real Madrid ove godine kreće u veliku rekonstrukciju. Osim što je u planu izgradnja novog Santiago Bernabeua, Florentino Perez velike zahvate planira napraviti i na igračkom kadru. Već ranije je najavljeno kako će na prodaju ići dio senatora, a Španjolci sada pišu kako su poznate i cijene pojedinih igrača među kojima je i naš Luka Modrić.

Cristiano Ronaldo već je otišao za 105 milijuna eura u Juventus, a na izlaznim vratima sada su navodno i Isco, Marco Asensio, Bale, Benzema i Modrić. U Realu smatraju kako su to igrači koji još uvijek drže cijenu, a njihov doprinos nije više jednak kao nekada pa bi ih željeli prodati dok još mogu na njima zaraditi.

Ipak, Real ih neće dati za male novce već na njima želi zaraditi 400 milijuna eura. Gareth Bale je najskuplji od petorke i njegova cijena je 150 milijuna eura. Marca Asensija će potencijalni kupci moći dobiti za 120 milijuna, dok za Isca Real traži oko 100 milijuna eura. Slijedi Benzema koji može otići ako stigne ponuda od 60 milijuna eura, a najjeftiniji je kapetan hrvatske nogometne reprezentacije za kojeg je potrebno izdvojiti oko 40 milijuna eura.

Ponuda za ovu petorku sigurno neće nedostajati, a Real bi potencijalnim udvaračima mogao malo i spustiti cijenu. U svakom slučaju, pred nama je zanimljiv prijelazni rok u kojem bi se puno toga moglo rasplesti. Ne odu li igrači iz Realovog izloga ove zime, izvjesno je da će klub napustiti idućeg ljeta.

nogomet

Real Madrid

transferi

newsletter

Prijavite se na Newsletter