Horor u Engleskoj

Poremećeni manijak napao mladu ženu u dresu Manchester Cityja, zalio je kiselinom po licu!


Dejan Šmehil
11.06.2019.08:00
Poremećeni manijak napao mladu ženu u dresu Manchester Cityja, zalio je kiselinom po licu!
Getty

sažeto

Javnost na Otoku zgrožena je ovim brutalnim napadom, djevojci je ozlijeđeno oko i opečena koža, a policija moli svjedoke da se jave


Dejan Šmehil
11.06.2019.08:00

Jedna mlada djevojka cijeli će život pamtiti nedavno osvojeni naslov Manchester Cityja. Nažalost, ne po slavlju i radosti koju titule inače donose, nego po strašnom napadu koji je preživjela samo dva dana nakon što su Građani opet zasjeli na engleski tron.

Cura je, pišu engleski mediji, sjedila u Cityjevom dresu u svom automobilu nedaleko Manchester Arene kad njoj se približio bijeli Range Rover.

Getty

Vozač je počeo izvikivati uvrede na račun nje i Cityja, a onda ju je zalio nekakvom kiselinom po licu! Hitno je prebačena u bolnicu gdje joj je pružena pomoć i sanirane ozljede oka i kože lica nakon čega je otpuštena kući.

Policija moli svjedoke da se jave kako bi rasvijetlila slučaj, a istražitelji pokušavaju utvrditi i o kakvom je točno štetnoj tekućini bilo riječ.

Getty

Napadač još nije uhićen, a Manchester City se trudi iz petnih žila svojim zaposlenicima objasniti i uvjeriti ih kako napad nema nikakve veze s tim što je djevojka nosila dres aktualnog engleskog prvaka.

policija

napad

Manchester City

Engleska

kiselina

šokantno

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter