Arogantan, bahat, razmažen...

Ponajbolji igrač svih vremena rasplakao dijete pa su ga napali: 'On je poput ovisnika o kokainu! Jadno...'


Dejan Šmehil
31.07.2019.17:00
Ponajbolji igrač svih vremena rasplakao dijete pa su ga napali: 'On je poput ovisnika o kokainu! Jadno...'
Getty

sažeto

LeBron James opet je naišao na zgražanje američke javnosti, preotevši svu pozornost na utakmici svog sina LeBrona Jamesa Juniora


Dejan Šmehil
31.07.2019.17:00

I nije neka tajna da dobar dio (košarkaških) navijača u SAD-u mrzi LeBrona Jamesa. Arogantan, bahat, napuhan, prepotentan, gladan pažnje, razmažen... Samo su neki od epiteta kojima 'časte' ponajboljeg košarkaša svih vremena.

A da zadrži taj 'ugled' LeBron se potrudio i na košarkaškoj utakmici svoga sina LeBrona Jamesa Juniora. Dok se sinovljeva momčad zagrijavala, s tribina je dotrčao LeBron pa im se i on pridružio na zagrijavanju bjesomučno zakucavajući.

Pritom je u jednom trenutku čak izgubio i tenisicu, smijao se kao blesav toj nezgodi, ali to je bilo smiješno samo njemu i nekolicini. Većina ostalih roditelja s neodobravanjem je ispratila njegov performans u kojem se razbacivao svojim košarkaškim vještinama.

Cijeli slučaj prokomentirali su i vodeći američki tv komentatori. I nisu štedjeli zvijezdu NBA lige.

"Ovo je bilo tako ponižavajuće za LeBrona, a posebno njegovog sina. Postao je toliko željan pažnje. Jadno", rekao je Skip Bayless dok je Jason Whitlock bio daleko oštriji.

"Njegova glad da bude u središtu pozornosti je poput ovisnosti o kokainu."

Sve ovo ponukalo je jednog roditelja da izađe s pričom koja se tiče njegovog sina i susreta s LeBronom Jamesom. Nakon jedne od utakmice LeBrona Juniora, Lakersova zvijezda prišla je najboljem igraču suparničke momčadi i 'počastila' ga onim što Amerikanci zovu trash talking.

"Nadam se da ću još biti u ligi kad ti dođeš", poručio mu je oštro James, valjda zbog poraza Brona Juniora, a ovaj briznuo u plač!

SAD

košarka

LeBron James

LeBron James Junior

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter