Video: Nemojte ovo gledati ako imate slabo srce!

Pokušao se podići sa zemlje nakon pada, a onda mu je naletio motor na glavu... Gledatelji su vrištali od straha


Dejan Šmehil
13.08.2019.17:00
Pokušao se podići sa zemlje nakon pada, a onda mu je naletio motor na glavu... Gledatelji su vrištali od straha
Getty

sažeto

Motociklistička utrka u Leonu umalo je završila tragično po Pabla Cabera koji je pao i na njega je zatim naletio drugi vozač


Dejan Šmehil
13.08.2019.17:00

Španjolski grad Leon ovih je dana domaćin utrke La Baneza Urban Circuit, točnije 60. izdanja tog prestižnog natjecanja u motociklističkom svijetu, a umalo je ovaj mali jubilej obilježen velikom tragedijom.

Na probnoj vožnji, Pablo Cabero izgubio je kontrolu nad svojim motorom i zabio se u ogradu od slame nakon čega je pao na zemlju.

Imao je taj peh da se njemu ova nesreća dogodila odmah nakon zavoja tako da je koju sekundu nakon što je pao, na njega naletio drugi motor! Baš u trenutku dok se podizao i pokušao pobjeći s ceste.

Getty

Kolega Miguel Angel Fernandez ga je pokušao izbjeći, ali realno, nije mogao ništa i gotovo punom brzinom je motorom udario Cabera u glavu.

Nakon sudara s Caberom, s motora je pao i Fernandez, a okupljeni gledatelji počeli su vrištati i zapomagati tražeći pomoć za dvojicu vozača. Prvenstveno za Cabera.

Ubrzo su se na stazi pojavila dva liječnika koji su vozačima pružili pomoć na licu mjesta. Nakon toga je Cabero prebačen u obližnju bolnicu dok se Fernandez izvukao samo s ogrebotinama. No, sudeći prema izjavama koje je dao, i s Caberom je sve u redu.

"Video izgleda strašno i čini se kao da me onesvijestio udarcem u glavu, ali ni u jednom trenutku nisam izgubio svijest. Bio je jak udarac, ali ništa više od toga", poručio je Cabero.

nesreća

motociklizam

Čudo

Pablo Cabero

Miguel Angel Fernandez

La Baneza Urban Circuit

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter