FOTO: Nevjerojatan listić, nevjerojatan pad!

Pogodio pobjednika Wimbledona, Cope, ženskog SP-a, Silverstonea... I ostao bez 85.000 kuna zbog svjetske gluposti!


Dejan Šmehil
31.07.2019.11:00
Pogodio pobjednika Wimbledona, Cope, ženskog SP-a, Silverstonea... I ostao bez 85.000 kuna zbog svjetske gluposti!
Getty

sažeto

Neimenovani je u Velikoj Britaniji kladitelj 'skinuo' vrhunske parove, ali je naposljetku pao na pobjednicima reality showa Otok ljubavi


Dejan Šmehil
31.07.2019.11:00

Koliko vas je čekalo nešto, zadnji par na listiću za dobre novce i onda, naravno, uslijedio je nekakav nevjerojatan pad? Već vidim na stotine ruku u zraku...

E pa, teško da se naši padovi na kladionici mogu mjeriti s onim što je doživio jedan kladitelj u Britaniji. Čovjek je složio listić od osam parova i uplatio 102 funte. Dobitak mu je bio 10.760 funti, odnosno malo više od 86.000 kuna.

I čekao je zadnji par da unovči svoje znanje i sreću. Prije toga je 'skinuo' nevjerojatne stvari! Pogodio je pobjednika u utakmici kriketa između Bangladeša i Indije, pogodio je jednu utrku konja, da će SAD osvojiti ženski SP, da će Brazil osvojiti Copa Americu, a Meksiko Gold Cup.

Otok ljubavi mu odnio ogroman dobitak

Pogodio je i da će Hamilton osvojiti utrku formule 1 u Silverstoneu, kao i da će Novak Đoković podići trofej u Wimbledonu.

To je sedam 'momačkih' parova i tako je kladitelj čekao samo da Tommy Fury i Molly Mae Hague osvoje britanski reality show Otok ljubavi.

Pa iako su bili favoriti, ostali su bez pobjede, a neimenovani nesretnik bez ogromnog dobitka na kladionici.

Što bi rekli, više sreće drugi put...

nesreća

kladionica

klađenje

peh

promašaj

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter