VIDEO: Najveće nogometne zvijezde u seks-skandalu

Počastili se maloljetnicom za rođendan, a ona je sve uredno naplatila samo 700 eura: 'Nismo znali da nema 18 godina!'


Vjekoslav Paun
22.05.2019.11:00
Počastili se maloljetnicom za rođendan, a ona je sve uredno naplatila samo 700 eura: 'Nismo znali da nema 18 godina!'
Getty Images

sažeto

Franck Ribery i Karim Benzema tema su današnjeg feljtona o poznatim skandalima u povijesti sporta...


Vjekoslav Paun
22.05.2019.11:00

Franck Ribery i Karim Benzema možda nikad nisu igrali zajedno u istom klubu, ali ta dva (bivša) francuska reprezentativca veliki su prijatelji, a povezuje ih i jedna priča starija od desetljeća, a koja ih je itekako uvaljala u probleme. I ta je priča tema našeg feljtona o poznatim sportskim skandalima...

"Nisam znao, stvarno nisam znao da je maloljetna! Rekla mi je da ima 18 godina!", pričao je prije pet godina Franck Ribery na optuženičkoj klupi na sudu u Parizu.

Napadač bavarskog Münchena slavio je te 2009. godine svoj 26. rođendan, a maloljetna prostitutka Zahia Dehar bila mu je umotana kao rođendanski poklon.

Reuters

"Nisam ja ništa radio", negirao je ikakav odnos sa Zahijom poznati napadač Real Madrida i u toj priči ostao je ustrajan sve do kraja suđenja pet godina kasnije.

I dok je Benzema prvo gurao tezu o najobičnijoj izmišljotini, Ribery je sve priznao. Iako je imao suprugu, nije dvojio:

"Da, seksali smo se. Ali nisam znao da nije punoljetna", govorio je na sudu.

Zahia je na kraju odustala od privatne tužbe i od francuskih aseva nije ništa potraživala. Ali tamošnji sud nije zaključio proces, tad, jer im je prijetila i zatvorska kazna u trajanju i do tri godine.

Getty Images

Naime, u Francuskoj nije ilegalno platiti za seks, ali je problem ako prostitutka nije punoljetna...

"Optimističan sam", ponavljao je odvjetnički tim popularnih zvijezda i na kraju su bili u pravu.

Odbačene su sve optužbe, a Zahia Dehar itekako je iskoristila je svoje - minute. Ubrzo je postala popularna dizajniranjem donjeg rublja, postala je i poznati model, a doslovno prije nekoliko dana prošetala je i čuvenim crvenim tepihom u Cannesu nakon debija u jednom filmu gdje je čak dobila jednu od glavnih uloga.

Premda je već imala jednu manju ulogu u francuskom filmu "Joséphine s'arrondit", sad je dobila glavnu ulogu u filmu koji je izabran za prikazivanje na spomenutom Filmskom festivalu u Cannesu. "An Easy Girl" Rebecce Zlotowski je priča o mladoj djevojci Cannoise, koju glumi Mina Farid, koja provodi ljeto sa sestričnom Sofijom (Zahia Dehar), čiji je životni stil opasan i zabavan...

"Pa ti reci da se prostitucija ne isplati", samo su neki od komentara po društvenim mrežama nakon objave ove informacije.

Svoje minute slave itekako je iskoristila i njezina karijera samo raste, dok je se ona od Riberyja polako i sigurno polako - gasi...

Getty Images

100posto feljton

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter