NAJVEĆI FESTIVAL EKSTREMNIH SPORTOVA

Ovogodišnji Pannonian Challenge 2018. okupit će i buduće olimpijce


Iris Hazler
22.03.2018.16:00
Ovogodišnji Pannonian Challenge 2018. okupit će i buduće olimpijce
Samir Kurtagić

sažeto

Polagano nam se bliži ovogodišnji Pannonian Challenge, najveći festival ekstremnih sportova u ovom dijelu Europe, koji se ove godine održava ranije nego prijašnjih godina, od 30. svibnja do 2. lipnja


Iris Hazler
22.03.2018.16:00

Pannonian Challenge je prvenstveno puno više od sportskog eventa, to je lifestyle event koji spaja urbane sportove, ali i event na koji dođu mladi iz cijele Hrvatske i regije uživati u glazbi i zajedničkom druženju.

 Press Foto

Devetnaesti po redu Pannonian Challenge, najveći festival urbanih sportova u ovom dijelu Europe predstavio je ovogodišnji program. Ljubitelji ekstremno dobre zabave ove će godine moći uživati u vratolomijama BMX, skate i roller vozača u najranijem periodu do sada, od 28. svibnja do 2. lipnja, no iako je termin raniji nego ikada, ono što sa sigurnosti možemo obećati je odlična zabava i mnoštvo komaraca, koji su s godinama postali i zaštitni znak Pannonian Challengea.

 Samir Kurtagić

Ove godine na festivalu će biti preko 300 vrhunskih sportaša iz cijelog svijeta, a zanimljivost je i da je BMX i skate kao sport uvršten na listu Olimpijskih sportova, tako da ćemo ove godine u Osijeku moći pratiti i bodriti buduće olimpijce. Na zadovoljstvo posjetitelja ulaz na sportski dio je besplatan.

 Samir Kurtagić

Za zabavu na glazbenom dijelu festivala pobrinut će se Psihomodo Pop, Urban & 4, M.O.R.T. i brojni drugi koji će kao i prošlih godina zagrijavati atmosferu do ranih jutarnjih sati. Odličnu glazbenu atmosferu već tradicionalno garantira otvorenje u dvorištu Kazamata, koje iz godine u godinu dovodi sve veći broj zaljubljenika u urbane sportove i glazbu.

 Samir Kurtagić

Uz mnoštvo vrhunskih sportaša i glazbenika, Pannonian Challenge ove će godine po prvi puta okupiti i stručnjake iz područja event menadžmenta. Uz najveće izdanje festivala do sada ove godine po prvi puta predstavit će se i “TO DO” sport event konferencija koja će se održati u sklopu festivala 1. i  2. lipnja na Građevinskom fakultetu u Osijeku.

 Samir Kurtagić

TO DO konferencija je događaj koji okuplja stručnjake iz različitih područja sporta i event industrije koji dijele svoje ideje, znanje i životno iskustvo s ciljem povezivanja i međusobnog razvoja. Najbolji stručnjaci u sport-event industriji predstavit će svoje projekte te raspraviti o trendovima i mogućnostima povezivanja i razvoja. Ovo je do sada najznačajnija konferencija u regiji, a ekipa iz organizacije ponosna je što je mjesto događanja upravo Osijek. Kotizacija za „TO DO“ konferenciju je 300 kuna + PDV, a sav financijski prihod odlazi Centru za pružanje usluga u zajednici „Klasje“ koji će ovom donacijom financirati sportske aktivnosti svojih korisnika.

 Samir Kurtagić

Ponovimo još jednom, Pannonian Challenge od 28. svibnja do 2. lipnja okupit će najbolje svjetske vozače urbanih sportova, stručnjake iz područja sporta i event industrije kao i neke od najboljih izvođača i bendova u regiji i komarce te tako spektakularno započeti još jedno zanimljivo i vruće ljeto u Slavoniji.

Samir Kurtagić

Osijek

skateboarding

ekstremni sportovi

BMX

Pannonian Challenge

Festival urbanih sportova

rolleri

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter