VIDEO: Kaos i urnebes u borbi za elitu

Ovako izgleda najbrutalnijih 30-ak sekundi u povijesti nogometa, a sve je na kraju začinio sudac nokautiravši igrača!


Dejan Šmehil
29.05.2019.14:00
Ovako izgleda najbrutalnijih 30-ak sekundi u povijesti nogometa, a sve je na kraju začinio sudac nokautiravši igrača!
FC Almagro/Facebook

sažeto

Neviđene scene na uzvratnoj utakmici polufinala doigravanja za ulazak u argentinski elitni rang između Almagra i Central Cordobe


Dejan Šmehil
29.05.2019.14:00

Rekli bi Argentinci – običan dan u uredu, ali nas je video s utakmice polufinala razigravanja za ulazak u prvu ligu nasmijao do suza!
Akteri dvoboja su klubovi Almagro i Central Cordoba, a urnebesan niz događaja odvijao se u 29. i 30. minuti prvog poluvremena pri rezultatu 1:0 za goste.

Usudili bismo se reći da je to možda i najbrutalnijih 30-ak sekundi u povijesti nogometne igre. Hrpa uklizavanja, prekršaja, rušenja, sudara, borbe, laktarenja. A glavni sudac Andres Merlos je samo puštao prednost.

Kad je napokon odlučio svirati prekršaj, to je razbjesnilo domaće igrače pa mu je Leonardo Acosta nešto prigovorio i dobio žuti no nije se zaustavljao pa mu je arbitar pokazao i 'crvendaća'. Iako mu je ovaj pokušao uhvatiti ruku da mu ne pokaže isključujući karton!

Da stvar bude smješnija, prilikom dodjeljivanja žutog Merlos je rukom nehotice nokautirao jednog igrača domaće momčadi.

Naravno, nakon crvenog kartona nogometaši Almagra okružili su suca i tražili neku svoju pravdu...

FC Almagro/Facebook

Sve u svemu, apsolutni kaos iz kojega je kao pobjednik izašla momčad Central Cordobe pobijedivši 2:1. Uz rezultat prve utakmice u kojoj je također bilo 2:1 za njih, prošli su u finale doigravanja s ukupnih 4:2. I tamo ih čeka momčad Sarmienta.

nogomet

sudac

kaos

Almagro

Central Cordoba

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter