FOTO: Olić i Cico ovo nisu zaslužili!

Osvojili su prvenstvo Hrvatske i bili su totalni hit, a sad su se totalno raspali: Primili su čak 60 golova i zadnji su u trećoj ligi!


100posto
02.12.2018.19:00
Osvojili su prvenstvo Hrvatske i bili su totalni hit, a sad su se totalno raspali: Primili su čak 60 golova i zadnji su u trećoj ligi!
Cropix

sažeto

Nogometaši Zagreba nalaze se na dnu 3. HNL Zapad...


100posto
02.12.2018.19:00

Vrbovec je stigao u Kranjčevićevu i očekivano otišao doma s "punom vrećom". Nova tri boda, sasvim očekivan scenarij protiv posljednjeplasiranog u trećoj ligi. A kanta za nabijanje je klub koji je bio i prvak i to ne treće lige, već prvak - Hrvatske...

Nogometni klub Zagreb nije nestao sa nogometne scene, ali kad se pogledaju ovi rezultati, statistika, kao da je mrtav. Vinogradar im je prošlog tjedna napunio mrežu s devet golova, a sad se "iskalio" i Vrbovec. Tri komada (3-1), za nova tri boda...

Prije 16 godina taj je klub predvođen Zlatkom Kranjčarom osvojio naslov, a za "bijele" ponosno je dres nosio i legendarni Ivica Olić koji je te sezone bio najbolji strijelac, jer zabio je 21 gol.

"Vjerovali smo u ovaj naslov i mislim da smo ga zasluženo osvojili. Nitko nam ne može ništa predbaciti i ponosan sam na ovaj uspjeh", izjavio je tada Zlatko Kranjčar .

"Na početku prvenstva imali smo ravno deset navijača, a evo sad ih je par stotina. Nadam se da ćemo nastaviti rasti i da ćemo biti još bolji", rekao je tada Ivica Olić, jedan od onih ključnih u realizaciji ovog velikog iznenađenja.

Klub se vratio na onih 10 navijača, Zagreb je na dnu, bivši prvak polako nestaje s karte...

3. HNL Zapad

NK Zagreb

newsletter

Prijavite se na Newsletter