Ulov godine!

Osvajač Lige prvaka žrtva nevjerojatne filmske pljačke u kojoj je ostao bez ljubimca kojega si rijetki mogu priuštiti


Dejan Šmehil
10.06.2019.17:00
Osvajač Lige prvaka žrtva nevjerojatne filmske pljačke u kojoj je ostao bez ljubimca kojega si rijetki mogu priuštiti
Getty

sažeto

Bivši nogometaš Manchester Uniteda i Bayerna ostao je bez svog 400.000 kuna vrijednog automobila na nevjerojatan način!


Dejan Šmehil
10.06.2019.17:00

Owen Hargreaves u karijeri je imao nevjerojatno puno peha. I sigurno bi svojoj kolekciji trofeja koja uključuje četiri Bundeslige s Bayernom gdje je igrao s braćom Kovač, Premier ligu s Manchester Unitedom te dvije Lige prvaka (po jedna s oba kluba) pridodao još poneki da nije bilo pregršt ozljeda.

Getty

Ali, prilično smo uvjereni da se, ne samo u karijeri nego u životu, nije susreo s takvim pehom kakav je imao nedavno. Bivši engleski reprezentativac, a sad televizijski komentator, bio je žrtva nevjerojatne, gotovo filmske pljačke, u kojoj je ostao bez svog Jaguara vrijednog 50.000 funti (oko 400.000 kuna). Lopovi čak nisu morali ni provaliti u njegov dom ne bi li uzeli ključeve nego su u svom nedjelu bili domišljati na kvadrat!

Došli su pred Hagreavesovu vilu vrijednu oko 20 milijuna kuna s ribičkim štapom i kroz otvor na sandučiću za poštu 'upecali' ključeve skupocjenog automobila koji su stajali na stoliću u hodniku!

Getty

"Bio je to ulov godine za ove lopove! I bilo je jednostavno kao da morate uloviti ribu u bačvi", rekao je jedan neimenovani izvor.

No, sreća u nesreći, takav automobil kojega si rijetki mogu priuštiti, ima i vrhunsku zaštitu. Pa ga je policija uz pomoć signala koji odašilje, pronašla već sljedeći dan. Tako da se lopovi naposljetku ipak nisu usrećili.

Hargreaves

"Skupocjeni automobili poput ovog često se kradu prema narudžbi i onda se isporuče u Afriku, primjerice. Gdje budu prodani korumpiranim carinicima", otkriva inspektor.

Lopovi zasad nisu uhićeni, ali istraga je u tijeku.

Manchester United

Bayern

pljačka

automobil

lopovi

Jaguar

Owen Hargreaves

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter