Foto: Ludnica na proslavi naslova prvaka

Odbojkašice napravile šou nakon još jedne osvojene titule: Trener ljubio igračicu, ekipa se slikala gola u svlačionici!


100posto
14.05.2019.21:00
Odbojkašice napravile šou nakon još jedne osvojene titule: Trener ljubio igračicu, ekipa se slikala gola u svlačionici!
Screenshot/Instagram

sažeto

Odbojkašice talijanskog Imoca i njihov trener znali su kako proslaviti novi naslov prvaka


100posto
14.05.2019.21:00

Ženska odbojka u Italiji dobila je veliki medijski prostor nakon proslave naslova prvaka koju je organizirao Imoco. Odbojkašice Imoca su pobjedom nad Novarom potvrdile novi naslov prvaka, a proslavile su ga na način koji će se pamtiti još jako dugo.

Naime, nakon što je meč završio i potvrđeno je da su djevojke Imoca ponovno osvojile naslov prvaka, započelo je slavlje, a cure su se opustile u svlačionici. Naslov prvaka su proslavile zajedničkom fotografijom na kojoj drže pehar namijenjen pobjednicama.

Takva fotografija ne bi bilo ništa posebno da ju djevojke nisu odlučile napraviti bez odjeće. Potpuno gole odbojkašice slikale su se s peharom i postale apsolutni hit na društvenim mrežama i u talijanskim medijima.

Nije to prvi puta da se naslov prvaka Imoca slavi golim fotografijama. Prošle je godine to napravila poljska odbojkašica Joanna Wolosz i tako očito pokrenula trend koji su ove godine slijedile i njene suigračice.

Veliku pažnju je ove godine privukao i trener Danielle Santarelli koji je na parketu strastveno poljubio jednu od svojih odbojkašica i tako otkrio da su u vezi. Imoco očito zna kako pomesti konkurenciju na parketu, a pokazali su da znaju i pomesti konkurenciju na društvenim mrežama.

100posto hot

odbojka

Imoco

newsletter

Prijavite se na Newsletter