Sprema se 'potres'

Obožavaju ga milijuni, a megazvijezda se odlučila na šokantan korak – otkrit će strašnu tajnu koja će zatresti svijet sporta!


100posto
04.08.2019.21:00
Obožavaju ga milijuni, a megazvijezda se odlučila na šokantan korak – otkrit će strašnu tajnu koja će zatresti svijet sporta!
Getty

sažeto

Neimenovani sportaš ili sportašica uskoro će objaviti na Twitteru da je HIV pozitivna, sve u svrhu razbijanja predrasuda o toj bolesti


100posto
04.08.2019.21:00

Opće je poznato da slavni bivši NBA košarkaš Magic Johnson nosi u sebi virus HIV-a i da već godinama živi s tom bolešću. No, nije se baš lako odlučiti na taj korak objave i reći cijelom svijetu da ste HIV pozitivni.

U svrhu razbijanja predrasuda uskoro će jedna velika sportska zvijezda, koju obožavaju milijuni ljudi, priznati da je također zaražena! Šokantno priznanje tempirano je uoči početka velikog sportskog događaja koji se odvija sljedećeg mjeseca, a na kojem će i sam taj sportaš(ica) sudjelovati.

Getty

O kome je riječ, možemo samo nagađati. Ali budući da su vijest provalili britanski mediji, vjerojatno je netko s Otoka. Čak je teško reći i iz kojeg sporta dolazi taj HIV-om zaraženi sportaš jer je zaista puno sportskih događaja u rujnu.

'Doći će do vulkana emocija, ali zvijezda je spremna'

No, ostavimo špekulacije po strani. Sportaš se na taj korak odlučio kako bi pokazao da se može zdravo živjeti i sa zlokobnim virusom.

"Zvijezda je o ovom potezu dosta dugo razmišljala i planira svoje priznanje objaviti na Twitteru. Uzrokovat će to vulkan raznih emocija, ali zvijezda je spremna za to", poručio je jedan dobro upućeni izvor i dodao:

Getty

"Hrabar je to potez, budući da u sportu ne prevladava uvijek razum prema različitostima. Ali svakako će to potaknuti na pohvale te pružanje potpore ljudima koji su zaraženi HIV-om."

bolest

sport

HIV

zvijezda

otkriće

šokantno

tajna

HIV pozitivan

newsletter

Prijavite se na Newsletter