FOTO: KAD SUCI PROLUPAJU

Nogometaš dobio crveni karton zbog prezimena, došao do svlačionice prije nego što su ga pozvali da se vrati u igru


Toni Horvat
07.03.2018.16:45
Nogometaš dobio crveni karton zbog prezimena, došao do svlačionice prije nego što su ga pozvali da se vrati u igru
Twitter

sažeto

Watt, Watt, ponavljao je nogometaš svoje prezime koje je sudac zatražio, ali ovaj je čuo 'što, što' i procijenio ga pravi budalu od njega


Toni Horvat
07.03.2018.16:45

Sanchez Watt bio je klinac koji je počeo trenirati nogomet u Arsenalu, ali nije se nametnuo te je profesionalnu karijeru provodio po niželigašima, a u jednom takvom igra i sad. No nije si izgradio ime do te mjere da ga suci prepoznaju, zbog čega je u srijedu dobio crveni karton.

Na utakmici svojeg Hemel Hempstead Towna zaradio je žuti karton, a kako na toj razini igrači na leđima ne nose imena, nego samo brojeve, sudac ga je upitao kako se zove.
"Watt", odgovorio je Watt.

Problem je u tome što se njegovo prezime izgovara kao i riječ "what" (što), pa je sudac pomislio da se siroti Watt "pravi grbav" i dao mu još jedan žuti karton zbog nepoštivanja autoriteta te ga isključio.

Nasreću, njegov kapetan Jordan Parkes uključio se u razgovor te sucu objasnio o čemu se radi, pa je ovaj ispravio vlastitu pogrešku i pozvao Watta, koji je već došao do svlačionice, da se vrati u igru i nastavi susret sa žutim kartonom, koji je opravdano dobio.

"Prestanite se igrati s mojim imenom, više ga neću izgovarati", napisao je Watt na društvenim mrežama jutro nakon utakmice. Očito mu nije prvi put da nailazi na sličan problem...

sudac

crveni karton

Sanchez Watt

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter