NOVI IGRAČ CHELSEAJA

SVE RJEŠENO! Kramarić u ponedjeljak u Londonu, čeka se samo Miškovićevo 'zeleno svjetlo'

U utrku za Andrejom iznenada se uključio i Lille, ali čini se da su Francuzi malo zakasnili
 Tea Cimas / CROPIX

U nekom luksuzu Dubaija Mišković i Juričić mogu naručiti dodatnu bocu šampanjca jer je na Kantridu stigla ponuda koja se dugo čekala. Jose Mourinho spreman je za Andreja Kramarića dati punu šaku eura, a bilo to pet ili sedam milijuna (ovisno o bonusima), svakako će biti rekordan klupski transfer.

Predsjednik Rijeke i njezin sportski direktor, čim se vrate iz UAE-a, upalit će zeleno svjetlo transferu nakon kojeg ostaje da Kramarić dogovori svoje uvjete sa Chelseajem, a ako će sve ići po špagi, a nema razloga da ne bude tako, prvi topnik HNL-a u ponedjeljak se očekuje u Londonu na liječničkom pregledu nakon kojeg slijedi potpis ugovora.

Lille također uporan

Andrej Kramarić će riješiti životnu egzistenciju, ali i dobiti priliku o kojoj je oduvijek sanjao; okušati se u društvu najboljih napadača svijeta.

Iako, odlazak u Chelsea bio je pod velikim upitnikom prošli tjedan, kada se u igru za napadača Rijeke neočekivano uključio Lille. Predstavnici francuskog prvoligaša silno su zapeli za prvog strijelaca HNL-a. Trener René Girard i predsjednik Michel Seydoux igrali su “viktoriju” na obitelj Kramarić, a iz prikrajka su pratili predstavnici sponzora koji su osigurali financijsko zaleđe za cijeli transfer. Naši izvori tvrde kako eventulana ponuda Lillea, u slučaju da je Kramarić dao svoj pristanak, ne bi odstupala od one koju je na Kantridu poslao Chelsea, dok bi financijski uvjeti za igrača bili potpuno identični onima od Chelseja. Međutim, Premier liga je ipak nešto posebno, i to je bio jezičac na vagi...

Odmah slijedi posudba

Doduše, izvjesno je da će ga Chelsea proslijediti na posudbu do kraja sezone, što se čini logičnom odlukom. Iza Kramarića je gotovo tri tjedna bez lopte i ulazak u engleski ritam koji ne poznaje nit’ svetke nit’ petke mogao bi biti kontraproduktivan.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. svibanj 2024 12:33