BRILJANTNA PREDSTAVA

SOUDANIJEVA VEČER KARIJERE 'Uzeo sam loptu za uspomenu, bit će do kraja života sa mnom'

 Goran Mehkek / CROPIX

Prekrasno je bilo gledati Dinamove navijače dok smo se spuštali prema južnoj tribini kako bismo čuli što dinamovci misle nakon jučerašnje velike pobjede. Nakon dugog niza godina vidjeli smo sretna lica, pjesmu, skandiranje 'Dinamo, Dinamo', okolni kafići i restorani su napravili sjajan posao.

Naravno da su se nakon utakmice svi novinari sjatili oko fantastičnog El Arabi Hilal Soudanija koji je ozarena lica govorio:

- Sretan sam zbog ove velike pobjede, hvala suigračima koji su mi mnogo pomogli kako bih zabio ova tri pogotka koja će mi sigurno zauvijek ostati u sjećanju. Znao sam podatke iz prošlosti, bio sam upoznat da Dinamo četiri godine nije dobio utakmicu u skupini, zbog toga sam posebno ponosan na sve nas u svlačionici - pričao je Soudani.

Pitali smo ga je li mu to možda najbolja utakmica u karijeri, odmahnuo je glavom:

- Ne bih mogao kazati da mi je najbolja, međutim, svakako je jedna od najboljih. Na kraju utakmice pokupio sam loptu, ta će do kraja života biti sa mnom. Svi moji suigrači će se potpisati na nju i ostat će vječna uspomena. Ovaj dan zaista je poseban za mene, odigrao sam jednu od najboljih utakmica.

Međutim, Soudani je već mislio na budućnost...

- Odigrali smo zaista izvrsno utakmicu, atmosfera na tribinama bila je čudesna, ali ne trebamo sada padati u euforiju, moramo se smiriti i koncentrirati za derbi hrvatskog prvenstva koji nas već čeka u nedjelju. Sad svi uživamo, ja uživam, napravili smo veliku stvar, ali bit će još veća ako se i u nedjelju vratimo kao pobjednici.

Duje Čop kazivao je da su Modri pokazali kako imaju mnogo igrača koji mogu zabiti pogotke.

- Odigrali smo odlično utakmicu, pobijedili smo uvjerljivo, ali trebamo stati na loptu jer u nedjelju nas čeka derbi na Kantridi. Drago mi je što smo pokazali da smo sve bolji i bolji, da se momčad sve bolje i bolje razumije, da idemo prema naprijed, super smo zadovoljni, a uskoro ćete gledati još moćniji i još jači Dinamo.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
03. svibanj 2024 12:16