'ON MORA IGRATI'

Redknapp: Ne pada mi na pamet da Kranjčara nekome poklonim!

On mora igrati, vrhunski je igrač. Zabio je za Hrvatsku pet golova u zadnje tri utakmice. Nadam se da će dočekati svoju priliku čim prije - dodao je Tottenhamov menadžer
Tottenham Hotspur coach Harry Redknapp reacts during a Champions League, Group A, soccer match between Inter Milan and Tottenham at the San Siro stadium in Milan, Italy, Wednesday, Oct. 20, 2010. (AP Photo/Antonio Calanni)
 AP

Menadžer Tottenhama Harry Redknapp prvi je put priznao da bi hrvatski nogometni reprezentativac Niko Kranjčar mogao napustiti klub s White Hart Lanea. Iako neizmjerno poštuje Kranjčara, Redknapp mu ove sezone daje minutažu na kapaljku, a hrvatski 26-godišnji veznjak željan je konstantne igre u prvoj momčadi.

Redknapp Kranjčara opisuje biranim pridjevima poput "fantastičan", ali istovremeno ističe da "nema sreće" jer Gareth Bale i Rafael van der Vaart, dvojica igrača koji mu izravno konkuriraju za sastav, igraju sjajno. Aktualna je situacija stoga potaknula pitanje Kranjčarova odlaska s White Hart Lanea, a kao njegove najvjerojatnije nove destinacije kroz engleske se medije provlače Liverpool i Everton.

- Nećemo sigurno darovati Niku; on je vrhunski igrač po mojem mišljenju. Vidjet ćemo kako će se stvari po njega razvijati sljedećeg mjeseca. Zaista ga ne želim izgubiti, ali opet ga razumijem – rekao je Redknapp uoči subotnjeg gradskog okršaja s Arsenalom u 14. kolu Premiershipa.

- On mora igrati, vrhunski je igrač. Zabio je za Hrvatsku pet golova u zadnje tri utakmice. Nadam se da će dočekati svoju priliku čim prije - dodao je Tottenhamov menadžer.

Kranjčar zbog lakše ozljede upitan za Arsenal

Hrvatski reprezentativac Niko Kranjčar mogao bi propustiti subotnji sjevernolondonski derbi u kojem će njegov Tottenham gostovati na Emiratesu kod Arsenala u 14. kolu Premiershipa.

Iako je upitno bi li uopće dobio priliku zaigrati, budući da ga menadžer Spursa Harry Redknapp u posljednje vrijeme potpuno ignorira, Kranjčara je od mogućeg nastupa dodatno udaljila lakša ozljeda lisnog mišića. Službena web-stranica Tottenhama navodi kako ju je 26-godišnji veznjak zadobio u kvalifikacijskom dvoboju za Euro 2012.u kojem je Hrvatska pobijedila Maltu s 3-0, a sam Kranjčar je dvaput bio strijelac i jednom asistent.

- Niko je dobio udarac u list igrajući za Hrvatsku, malo ga muči ta ozljeda - izjavio je Redknapp.

Menadžeru Spursa će zbog ozljeda nedostajati i Tom Huddlestone, Michael Dawson, Robbie Keane, Giovani dos Santos, Ledley King, Jonathan Woodgate i Jamie O'Hara, a upitan je nastup Aarona Lennona. No, zato bi nakon desetotjedne stanke, uzrokovane ozljedom desnoga gležnja, u sastavu ponovno mogao biti napadač Jermain Defoe.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
01. svibanj 2024 23:10