IZNENAĐUJUĆI POSJET

MAINZ DOŠAO PO SOUDANIJA! Nijemci nude 3,5 milijuna eura, Mamić traži najmanje 6 milijuna!

Alžirski reprezentativac je dugo bio meta francuskog Montpelierea, koji je bio spreman platiti 4.000.000 eura
 Srdjan Vrancic / CROPIX

Jučer je u najvećoj tajnosti u Maksimiru boravio Christian Heidel, sportski direktor bundesligaša Mainz 04. Razlog njegove posjete bio je Soudani, taj njemački klub želi zaokružiti listu ljetnih pojačanja Dinamovim napadačem i za to su spremni platiti 3.500.000 eura. Ipak, čini se da je Herr Heidel iz Maksimira otišao praznih ruku, jer je Zdravko Mamić nedavno izjavio:

- Nikoga nećemo prodati ove jeseni, čak i u slučaju nemoralne ponude.

3,5 milijuna nije ponuda koja bi Dinamovog glavnog menadžera 'izula iz cipela'. Informirani kažu da Mamić o Soudaniju ne želi ni razgovarati ispod 6.000.000 eura, a u ovom času niti to nije cijena, koju će pretpostaviti Dinamovoj ambicioznosti. "Rezultat je ispred egzistencije“, a u građenju rezultata El Soudani je važna karika.

Alžirski reprezentativac je dugo bio meta francuskog Montpelierea, koji je bio spreman platiti 4.000.000 eura, a zainteresiran je bio i Queens Park Rangers, koji je odustao, kada su saznali da će Soudani biti u kadru alžirske reprezentacije, koja u siječnju igra Afrički Kup nacija.

Dinamo je Soudanija doveo Zagreb za 900.000 eura i očito je to bio dobar posao. Alžirski reprezentativac je dobio na cijeni naročito nakon utakmice protiv Njemačke na Svjetskom prvenstvu, u kojoj je prikazao dobar nogomet. Dolazak sportskog direktora Mainza samo je jedna od uobičajenih posjeta maksimirskom klubu, no, u predvečerje bitke za Ligu prvaka, takvi transferi nisu mogući, jer je El Soudani jedan od ključnih igrača Dinamove ambicioznosti...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
04. svibanj 2024 12:56