NAKON PORAZA

Kranjčar: Frustrirani smo, bila bi to važna tri boda

'Stoke se branio za goli život, tako uvijek rade i to smo očekivali'
 AFP

LONDON - Za službenu internetsku stranicu svog Tottenhama osvrt na utakmicu 10. kola Premiershipa i domaći 1-0 poraz od Stoke Cityja napravio je Niko Kranjčar.

Veznjak Spursa i hrvatske nogometne reprezentacije, koji je na tom susretu uzdrmao suparničku vratnicu dalekometnim udarcem, podvukao je važnost korištenja prilika pred suparničkim vratima.

Bio je ovo treći poraz u desetoj utakmici sezone za sastav s White Hart Lanea koji nije odveć propatio u kolu, budući da mu je najvjernija pratnja također propustila upisati pobjede.

Tottenham je tako trenutačno na četvrtom mjestu ljestvice Premiershipa, a pobjeda bi ih zadržala na trećemu na jednakom bodovnom učinku kakav imaju i branitelji naslova, Manchester United nakon poraza na Anfieldu kod Liverpoola.

- Frustrirani smo, bila bi to važna tri boda. Po starom nogometnom pravilu, ukoliko ne iskoristiš svoje šanse uslijedi kazna, a upravo se to dogodilo. Imali smo loptu u posjedu, a prvim bi pogotkom sigurno otvorili utakmicu. Stoke se branio za goli život, tako uvijek rade i to smo očekivali - kazao je Kranjčar i zaključio:

-Stvarali smo prilike i sigurno bi bilo lakše da smo prvi postigli pogodak. Nismo, lopta nije htjela preko crte i oni su iskoristili prednost. Igrali su pristojno i došli do onoga što su htjeli.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
02. svibanj 2024 11:54