POTAKNUO POLEMIKU

Kelava otvorio Pandorinu kutiju: 'Real bi nam mogao dati bonus ako pobijedimo Barcelonu'

Ivan Kelava
 Claudio Villa/Getty Images

Posljednje kolo španjolskog nogometnog prvenstva odlučit će novog prvaka. Preciznije, u subotu će se znati hoće li novi prvak biti Barcelona ili Real. Katalonci koji imaju bod od Reala više gostuju kod Granade, dok 'kraljevi' idu u goste Deportivu. Realu je potrebna pobjeda protiv Deportiva i kiks Barcelone, a tim se povodom oglasio i hrvatski vratar Granade Ivan Kelava.

Činjenica koja svakako ide u prilog Barceloni je ta što je Granada već osigurala opstanak.

"S obzirom na slavlje nismo najbolje trenirali ovog tjedna, ali moji suigrači su mi rekli da je ovdje standard da se daje financijski poticaj igračima drugih klubova. Zato će možda Real nama ponuditi bonus za zaustavljanje Barcelone", rekao je Kelava za talijansko izdanje Goal.coma, što je prenio i španjolski As.

Podsjećamo, Granada je opstanak u Primeri osigurala prošlog vikenda visokom 4:1 pobjedom u gostima kod Seville, pa stoga sada ne moraju strahovati za opstanak.

Nema sumnje kako Realov predsjednik Florentino Perez ne bi pitao za iznos kako bi dao dodatan vjetar u leđa igračima Granade u subotu.

Dakako, ispod radara jer uplata bonusa drugim momčadima bilo za pobjedu ili poraz nije dozvoljena u Španjolskoj. U svakom slučaju, Kelavina izjava otvorila je polemiku...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. svibanj 2024 16:03