VEĆ U SUBOTU NA KANTRIDI

Čačića čeka pakleni ritam: Rijeka, Hajduk, Dinamo Kijev, PSG...

Drago mi je zbog euforije u Rijeci, jer mi je važno da igrači osjete takvu atmosferu - hrabri se Ante Čačić
 Boris Kovačev/CROPIX

S Portom su “modri” ušli u ritam “srijeda-nedjelja”, u kojem će u mjesec dana odigrati čak šest utakmica, od kojih tek Kup obaveza s Vrsarom nosi predznak “lako ćemo”.

Dojmovi od Porta još se nisu slegnuli, a HNL meni ove subote nudi derbi s Rijekom na Kantridi. Domaćini su se posložili i uhvatili ritam s dvije pobjede (Hajduk, Slaven Belupo), a Dinamo je uvijek mamac za navijače. Euforija se već danima osjeća na Kvarneru.

- Drago mi je zbog toga, jer mi je važno da igrači osjete takvu atmosferu - hrabri se Ante Čačić. Pretrpani raspored odavno je ukalkuliran u pripreme za ovu sezonu.

- Nije se lako prešaltavati, ali to je naša zbilja. Tenzije su prisutne, ali kroz svakodnevni rad nastojimo igrače dovesti u stanje koje je potrebno za ono što ih očekuje.

A nakon Rijeke i Kup utakmice u Vrsaru (utorak), počinje pravi cirkus. U samo tjedan dana Dinamo je domaćin derbija s Hajdukom, a tri dana kasnije ide se u Ukrajinu gdje ih u 2. kolu Lige prvaka čeka imenjak iz Kijeva. Tjedan završava u Koprivnici sa Slaven Belupom.

Na svu sreću tada dolazi pauza zbog reprezentacije, što će dobro doći da se momčad osvježi za PSG koji je ušao u formu. Nakon tri remija, Parižani su tri puta pobijedili uz impozantnu gol razliku 8-2.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. svibanj 2024 17:54