POŠTUJU SPURSE

Ancelotti: Modrić je dobar igrač, no ovdje nitko ne priča o njemu

U četvrtak je Carlo Ancelotti, menadžer aktualnog engleskog nogometnog prvaka Chelseaja, odbacio mogućnost kupnje Luke Modrića .

Dinamov izvršni dopredsjednik Zdravko Mamić, podsjetimo, nedavno se pohvalio zajedničkim ručkom s Ancelottijem na čijem je, prema vlastitim iskazima, jelovniku glavna ponuda bila "tema Modrić" . Hrvatski nogometni reprezentativac, inače član gradskog rivala Tottenhama, ustvrdio je Mamić, Ancelottijev je "prvi izbor kad je riječ o pojačanjima."

Isto je u četvrtak demantirao Ancelotti:

- Prvo, Modrić je dobar igrač, ali iz poštovanja prema Tottenhamu za njega nismo zainteresirani. O njemu nitko ovdje ne govori.

Podsjetimo, Sun je nedavno ustvrdio da će Tottenhamu, odluče li se u drugome londonskom klubu uopće pustiti svog glavnog igrača, Chelsea morati platiti oko 30 milijuna funti odštete, što je gotovo dvostruko više od iznosa (16.5 milijuna) koji je klub s White Hart Lanea platio Dinamu za Modrićev transfer u ljetu 2008. godine. Ako je vjerovati Ancelottijevim riječima u četvrtak, takvo što nije opcija.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. svibanj 2024 06:12