Ivanišević iznenada napustio Đokovića!

Nisu niti startali sa suradnjom, a već se razilaze: Goran odlazi iz tabora prvog tenisača svijeta


100posto
07.07.2019.18:35
Nisu niti startali sa suradnjom, a već se razilaze: Goran odlazi iz tabora prvog tenisača svijeta
Getty Images

sažeto

Popularni Zec napušta London zbog ranije dogovorenih obaveza...


100posto
07.07.2019.18:35

"Moram napustiti Wimbledon. Imam avion u 17:30! Nažalost, nisam uspio pomjeriti svoje obveze", poručio je Goran Ivanišević za Sport Klub.

Goran Ivanišević i Novak Đoković dogovorili su suradnju za ovogodišnje izdanje najcjenjenijeg svjetskog turnira, no čini se da se to odnosilo samo za prvi tjedan. Zec je tražena roba na ekshibicijama, a njegova uloga i uskoro u Umagu bit će poprilično iscrpljujuća, jer ga čekaju brojne ekshibicije povodom jubilarnog 30. izdanja...

Getty Images

"Ništa se ne mijenja, ja sam i prije bio njegov navijač. Sad je promjena samo ta što ga mogu gledati iz prvog reda, iz lože", rekao je Goran u svom stilu.

"Fenomenalno je! Zahvaljujem se Marjanu (Vajdi), cijeloj momčadi. Super smo se slagali. Vidi se zašto je Novak broj jedan. Komunikacije je odlična. On je perfekcionist i uživao sam svakog dana", poručio je Goran.

Facebook

Novaka Đokovića u ponedjeljak očekuje susret osmine finala, branitelj naslova s optimizmom ulazi u nastavak turnira. No hoće li se Goran vratiti?

"Možda se i vratim, ne znam. Ovisi o mojim obvezama, hoću li ih moći promijeniti", poručio je.

Getty Images

"Goran je iz Hrvatske, ja iz Srbije, obojica dolazimo iz zemlje koja se zvala Jugoslavija. Kad sam bio mali i kad sam počeo gledati tenis, gledao sam Goranove mečeve sa Samprasom. Svi u regiji smo navijali za njega. Kad je Goran osvojio Wimbledon 2001., bio sam dio njegove pripreme u to vrijeme. Tada sam proveo nekoliko tjedana u Njemačkoj s Goranom na treninzima Nikole Pilića. Smatram da sam imao mnogo utjecaja na njegovu titulu te godine", našalio se Novak na komentar o njihovu početku suradnje.

Đoković: 'Vidjet ćemo, možda opet!'

Goran je to vrlo slikovito usporedio:

"To je kao da te pozove Real Madrid! A on se ne odbija", rekao je Splićanin.

Đoković je o eventualnoj daljnjoj suradnji rekao i ovo:

"Vidjet ćemo za dalje, sjajno je imati takvog šampiona u svom boksu, nadam se da ćemo nastaviti suradnju i u budućnosti", poručio je Đoković.

Getty Images

Novak i Goran upoznali su se još kad je srpski tenisač imao 14 godina. Upoznali su se kod Nikole Pilića u njegovoj akademiji u Münchenu...

Prvo Ančić, pa Ivanišević, slijedi - Ljubičić?

"Od malog bi moglo biti nešto!", rekao je tad Goran.

Ivanišević je jedan od najvećih fanova srpskog tenisača, pa i kad su ga njegovi mediji znali "pokopati", prepoznao je trenutak krize i nerijetko najavio još veće rezultate, a što se i događalo u pravilu.

S Marijem Ančićem srpski tenisač surađivao je već na Wimbledonu, Goran je čini se arhiviran, čini se da mu ostaje još Ivan Ljubičić, a koji je zadovoljan u taboru Rogera Federera...

Getty Images

newsletter

Prijavite se na Newsletter