Real ga se želi hitno riješiti

Nije očekivao ovako tužan rođendan: Bivši klub želi ga u svojim redovima, ali dali su mu 'mizernu' plaću koja ga je šokirala!


100posto
16.07.2019.19:00
Nije očekivao ovako tužan rođendan: Bivši klub želi ga u svojim redovima, ali dali su mu 'mizernu' plaću koja ga je šokirala!
Getty

sažeto

Gareth Bale slavi rođendan, a čini se da se vraća kući...


100posto
16.07.2019.19:00

Gareth Bale vjerojatno nije očekivao ovakav scenarij za svoj 30 rođendan. Igra u klubu u kojem ga ne žele, a tamo gdje bi eventualno trebao otići nude mu drastično smanjenje plaće, ako i do transfera dođe uopće...

"Nismo u stanju ponuditi našem bivšem igraču 17 milijuna eura godišnju plaću. Dobit će eventualno - polovicu tog iznosa", prenosi Marca izvore s Otoka.

Izvori bliski Realu također donose i reakciju popularnog nogometaša. Navodno je bio "blijed kao krpa" kad je čuo informaciju o "lovi".

Getty Images

Da, Tottenham je zaigran u realizaciju povratka svoje bivše zvijezde, a iznos koji bi bio uplaćen na račun "bijelih" u Madridu ne bi prelazio 50 milijuna eura.

Zinedine Zidane ne računa na Velšanina za sljedeću sezonu, jasno mu je to poručio u četiri oka, a Bale je isto tako poslao poruku da nema problema s tim da ostatak ugovora odradi u Madridu.

Getty Images

Znaju u Realu da neće biti lako prodati Balea, jer u Premier ligi prijelazni rok završava kroz 24 dana, a i valja paziti na stroga FIFA-ina pravila oko financijskog "fair-playa".

"Šangaj Shenhua također je pokazala interes za Balea", prenosi Marca.

No Velšanin je poslao poruku da o Kini ne razmišlja, iako mu tamo nude - bogatstvo. Tamo bi zarađivao i više nego što ima u Realu, ali Bale se očekivano još želi dokazati na europskom tlu...

Getty

nogomet

Real Madrid

Gareth Bale

newsletter

Prijavite se na Newsletter