Pogledajte snimku napada na Braču

Zdravko Mamić: 'Nije mi dobro, boli me glava, ali srećom izvukli su me iz mora!' ▶️


Vjekoslav Paun
08.06.2017.08:40
Zdravko Mamić: 'Nije mi dobro, boli me glava, ali srećom izvukli su me iz mora!' ▶️
Zdravko Mamić

sažeto

"Bili smo kod mog prijatelja Bose na Bolu jer smo došli slaviti 60. rođendan mog brata Stojka Mamića. Sve je bilo normalno, a onda u jednom trenutku doletio mi je neki čovjek s leđa, udario me šakom u glavu i ja sam pao u more", izjavio je Zdravko


Vjekoslav Paun
08.06.2017.08:40

Zdravko Mamić napadnut je jučer u Bolu na Braču kada je šetao rivom. Javnosti zasad nepoznat napadač prolazio je rivom, i u jednom trenutku se zatrčao prema Mamiću, s leđa ga šakom udario u glavu, a Dinamov savjetnik je od siline udarca pao u more.

"Bili smo kod mog prijatelja Bose na Bolu jer smo došli slaviti 60. rođendan mog brata Stojka Mamića. Sve je bilo normalno, a onda u jednom trenutku doletio mi je neki čovjek s leđa, udario me šakom u glavu i ja sam pao u more", izjavio je Zdravko za Sportske Novosti.

Nekako je uspio izaći iz mora, bio je ošamućen, ali ipak na kraju sve je bilo u redu.

"Nisam tražio nikakvu liječničku intervenciju, nisam se osjećao baš dobro, ali mislim da nije bilo potrebe pozivati hitnu pomoć. Nisam se osjećao baš dobro i dalje se ne osjećam dobro, međutim vjerujem da će na kraju sve biti u redu. Boli me glava i loše se osjećam, u jednom trenutku bio sam izgubio svijest, ali srećom ljudi su me spasili i izvukli iz mora", rekao je Zdravko Mamić.

nogomet

Zdravko Mamić

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter