ISPUNIO OBEĆANJE

Neočekivano prijateljstvo novog Arsenalovog napadača i navijača koji je njegovo lice istetovirao na stražnjici


Toni Horvat
18.07.2017.12:50
Neočekivano prijateljstvo novog Arsenalovog napadača i navijača koji je njegovo lice istetovirao na stražnjici
Twitter

sažeto

Čim je čuo da je njegovo lice završilo na nečijoj stražnjici, Alexandre Lacazette odmah je poželio upoznati navijača i pokloniti mu dres. Uslijedio je i poziv na večeru...


Toni Horvat
18.07.2017.12:50

Ako Arsenal dovede Lacazettea, napravit ću tetovažu njegova lica negdje na tijelu, zakleo se navijač "topnika" Sam Leach krajem prošlog mjeseca.

Nekoliko dana kasnije Alexandre Lacazette iz Lyona je prešao u Arsenal za 53 milijuna eura, a Leach je ispunio svoj zavjet. A dio tijela na kojem je završilo lice francuskog napadača je - stražnjica. Točnije, desna polutka.

Naravno, fotografija je istog trenutka postala viralna te je brzo došla i do samog Lacazettea, koji se oduševio.

"Tko je taj čovjek? Želim te upoznati i dati ti svoj dres", napisao je Francuz u odgovoru na fotografiju na Twitteru i ostavio podatke za kontakt njegovih predstavnika, no Leach je odlučio zanemariti posrednike te mu brzo odgovorio:

"Ja, brate, nazovi me, ići ćemo u restoran", poručio mu je navijač.

Možda je Twitter zaslužan za početak jednog divnog prijateljstva, iako je teško zamisliti Lacazettea kako sa svojim fanom ide po gradu i spušta glavu uz njegovu golu stražnjicu kako bi dokazao koliko je tetovaža vjerodostojno ispala...

Arsenal

tetovaža

navijač

stražnjica

Alexandre Lacazette

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter