Kralj kontroverzi opet jaše

Nekad mu se klanjao svijet, a sad je totalno prosvirao: 'Uzeo sam otrov da ubijem čudovište u sebi, za 15 minuta je sve bilo gotovo...'


Dejan Šmehil
12.05.2019.19:00
Nekad mu se klanjao svijet, a sad je totalno prosvirao: 'Uzeo sam otrov da ubijem čudovište u sebi, za 15 minuta je sve bilo gotovo...'
Instagram, reddit, Getty

sažeto

Mike Tyson doživio je prosvjetljenje u meksičkoj pustinji pušeći snažan psihodelični otrov žabe. Vidjet ćemo koliko će trajati ovaj novi Mike...


Dejan Šmehil
12.05.2019.19:00

Dugo ga nije bilo u medijima, ali čim zine, Mike Tyson izazove kontroverzu. I čini se kako je nekadašnji svjetski prvak i boksač kojemu se klanjao čitav svijet malo izgubio konce. Iako on tvrdi da se nanovo rodio. I to nakon što je pušio otrov vrlo otrovne žabe tamo negdje 'bogu iza nogu' u nekoj pustinji na sjeveru Meksika.

"Nakon što sam to popušio, sve je eksplodiralo. Kad sam došao k sebi, mozak mi je funkcionirao i mogao sam pričati, ali samo sam ponavljao: Sve sam s..bao", prepričao je događaj s početka ove godine kontroverzni bivši boksač.

Getty Images

Inače, stvar koju je pušio naziva se DMT i riječ je o vrlo jakom, ali prirodnom psihodeličnom spoju koji šamani 'uzimaju' već desetljećima, ali i pokoji pustolov što traži prosvjetljenje.

"Ubio sam nekadašnjeg sebe, ubio sam svoj ego i život mi se promijenio iz temelja. Trebalo je samo 15 minuta, ali trajat će do kraja mog života. Bilo je to moje veliko buđenje", otkriva Tyson koji je svojedobno završio i u zatvoru zbog silovanja.

Getty Images

"Moje nasilje, ovisnosti o drogi, promiskuitet i seksualne eskapade, tučnjave na ulici, prometne nesreće... Sve je to sad iza mene i sad moram učiniti život boljim za moju obitelj i sebe. Zahvalan sam što sam dobio novi život. Ne želim umrijeti kao čudovište, ne želim biti zapamćen kao takav. Taj Mike je bio vrlo toksičan za sebe i obitelj", gušio se u suzama Tyson dok je pričao za jednu američku TV kuću.

 
 
 
View this post on Instagram

#repost @iamjamiefoxx • “Thank u for the trust... one step closer. #legend @miketyson #thejourneybegins “

A post shared by Mike Tyson (@miketyson) on May 1, 2019 at 5:05pm PDT

Ostaje za vidjet koliko dugo će ovo 'prosvjetljenje' potrajati...

skandal

boks

Mike Tyson

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter