Foto: Legenda u središtu skandala

Nedved ulovljen s 23 godine mlađom djevojkom: Nova ljubav mu je tek godinu dana starija od kćeri, a kada se rodila on je već bio u braku tri godine


100posto
10.08.2019.14:00
Nedved ulovljen s 23 godine mlađom djevojkom: Nova ljubav mu je tek godinu dana starija od kćeri, a kada se rodila on je već bio u braku tri godine
Getty Images

sažeto

Potpredsjednik Juventusa Pavel Nedved našao se u središtvu velikog skandala


100posto
10.08.2019.14:00

Legendarni bivši češki veznjak Pavel Nedved danas radi kao potpredsjednik Juventusa u kojem je proveo osam igračkih godina i s kojim je ispisao povijest. Iako je Juve u prošlosti puno naslovnice skandalima s namještanjem utakmica i sličnim nelegalnim radnjama, ovoga puta klub nije na udaru svojom greškom, već upravo Nedvedovom.

Nedved se našao u središtu velikog skandala kada su češki mediji otkrili da je 46-godišnji bivši nogometaš u vezi s upola mlađom djevojkom. Potpredsjednik Juventusa snimljen je kako uživa u društvu 23-godišnje Lucie Anovčinove.

Fotografi češko tabloida Blesk ulovili su iz u Londonu na Londinesovoj konjičkoj turneji prvaka, a tamo su otišli zato što je Lucie velika ljubiteljica konja, a i sama se bavila jahanjem. Ovo je samo točka na i u njegovom braku koji neko vrijeme ne funkcionira.

Nedved i njegova supruga Ivana prošle su godine proslavili 25 godina braka što znači da je bivši nogometaš bio već tri godine u braku kada se rodila njegova današnja djevojka. Uskoro bivši supružnici imaju dvoje djece, Ivanu i Pavela, a šok javnosti bio je još veći kada su doznali da je Nedvedova nova djevojka samo godinu dana starija od njegove kćeri Ivane.

Nedved je kroz godine često naglašavao da mu je obitelj na prvom mjestu, a medijima je jednom otkrio i zašto su djeca nazvana po njemu i supruzi.

"Kada nas više ne bude, na svijetu će ostati Pavel i Ivana koji će se voljeti", govorio je u to vrijeme još zaljubljeni Nedved.

Ljubav je očito pukla pa je Pavel pronašao novu zanimaciju zbog koje je sada u središtu pozornosti medija u Češkoj, ali i u ostatku svijeta.

nogomet

Juventus

skandal

Pavel Nedved

Lucie Anovčinova

newsletter

Prijavite se na Newsletter