VIDEO: Stadion 'odlijepio' na urnebesan potez

Ne znamo za vas, ali mi se ne možemo prestati smijati: Navijač upao u teren i neviđeno se osramotio pred legendama!


Dejan Šmehil
16.08.2019.17:00
Ne znamo za vas, ali mi se ne možemo prestati smijati: Navijač upao u teren i neviđeno se osramotio pred legendama!
Getty

sažeto

Nesretan navijač pokušao je zabiti na prazan gol, ali se spleo pred vratima i ispao smiješan na utakmici liga kupa Salford - Leeds


Dejan Šmehil
16.08.2019.17:00

Četvrtoligaš Salford dočekao je u prvom kolu engleskog Liga kupa slavni Leeds. Sve je bilo spremno za jednu od najvećih večeri u povijesti tog kluba. Utakmici su čak prisustvovali i ugledni gosti poput braće Neville, Scholesa, Butta i velikog Sir Alexa Fergusona.

Na kraju je Salford glatko izgubio 3:0, ali potez večeri pripao je nepoznatom navijaču. On je usred utakmice otrčao na teren željan pet minuta slave.

Ali, ispostavilo se, osramotio se za sva vremena! Nakon što je utrčao, počeo je ganjati loptu, prošao pored vratara i onda krenuo s metra-dva pucati na prazna vrata. Pogodak koji biste zabili zatvorenih očiju, zar ne?

Cijeli stadion smijao se njegovoj nespretnosti

No ne i taj nesretnik. Promašio je loptu, pao na zemlju na što je cijeli stadion prasnuo u smijeh. Nije naš junak odustajao, pridigao se kako bi popravio stvar, ali zeznuo ga je jedan zaštitar koji mu je izbio loptu baš u trenutku kad se spremao opet je udariti. Pa je opet 'ljosnuo' o zemlju. I nakon toga pobjegao s terena.

Malo u cijeloj toj situaciji navijač djeluje pijano pa ga vjerojatno u tim trenucima nije bilo previše sram, ali sumnjamo da će idućih dana izlaziti iz kuće...

nogomet

navijač

sramota

Leeds United

Salford City

bruka

utrčavanje u teren

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter