VIDEO: AMBER IVANIŠEVIĆ

'Ne smijem se živcirati kao tata Goran jer bih tako prenijela negativnu energiju na mog Feru'


Toni Horvat
11.06.2018.08:00
'Ne smijem se živcirati kao tata Goran jer bih tako prenijela negativnu energiju na mog Feru'

sažeto

Kći Gorana Ivaniševića kaže da joj tenis nikad nije bio opcija jer nije dobra u njemu, ali pronašla se u konjičkom sportu


Toni Horvat
11.06.2018.08:00

Za Amber Ivanišević vjerojatno ste čuli kao za kćerku našeg proslavljenog tenisača i wimbledonskog pobjednika Gorana. Poput oca, i ona je talentirana za sport, ali ne za tenis.

"Ne, tenis nikad nije bio opcija jer ga ne znam dobro igrati", nasmijala se 15-godišnja Amber, koja se praktički pola života, od osme godine, bavi konjičkim sportom.

Navratili smo na zagrebački hipodrom vidjeti Amber na treningu, nakon kojeg smo porazgovarali s njom o iskustvima u jednom od rijetkih sportova u kojem je sportašu partner živo biće, ali ne ljudsko.

"Moj Fero je jako dobar i ima veliko srce, stvarno će pomoći kad zezneš nešto", objasnila je Amber te rekla da se tata Goran nikad nije odvažio popeti se na konja, ali da joj uvijek pomaže oko njega kad je u Zagrebu.

Kaže da se ne smije na natjecanjima živcirati kao tata jer bi tako prenijela negativnu energiju na konja, a što su nam još ispričali Amber, njen trener Renato Levanić, ali i konj Fero. pogledajte u našem videoprilogu.

100posto sport video

Goran Ivanišević

100posto video

Amber Ivanišević

Renato Levanić

Fero

konjički sport

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter