OTIMAČINA STOLJEĆA

Navijači Rome satima čekali novo pojačanje na aerodromu, a on potpisao za Barcelonu


Toni Horvat
24.07.2018.21:00
Navijači Rome satima čekali novo pojačanje na aerodromu, a on potpisao za Barcelonu
Reuters

sažeto

I Roma i Bordeaux objavili su dogovor o transferu Malcoma, ali prije službenog potpisa javila se Barcelona, za koju potpisuje u utorak


Toni Horvat
24.07.2018.21:00

Navijači Rome bili su u ekstazi nakon što je njihov klub objavio dolazak mladog brazilskog ofenzivca Malcoma. Taj je 21-godišnjak oduševljavao igrama u Bordeauxu protekle dvije godine i pokazao da se radi o velikom talentu, pa ne čudi oduševljenje fanova "vučice", koji su u stotinama pohrlili u zračnu luku kako bi dočekali svojeg novog junaka.

No dok su ga čekali, stigla je informacija da se Malcom nije ukrcao u zrakoplov i da se transfer zakomplicirao.

Samo koji sat ranije, sve je izgledalo jasno. I Roma i Bordeaux objavili su da su dogovorili transfer vrijedan 36 milijuna eura, no između tog trenutka i Brazilčeva ulaska u zrakoplov za Rim, javila se Barcelona.

Katalonci su u potrazi za igračem koji može pokriti sve tri pozicije iza napadača, obje krilne i središnju, pokušavali dovesti Williana iz Chelseaja. No Englezi su odbili tri ponude i Barca se naglo okrenula Bordeauxu te ponudila pet milijuna više od Rimljana, odnosno 41 milijun eura.

Prema nekim informacijama, Malcom je želio prijeći u Romu, ali transfer u Barcelonu isforsirao je njegov agent, što je i logično, budući da veća odšteta i navodno dvostruko bolja plaća za igrača znače i bolju proviziju za njega. U svakom slučaju, umjesto u Rim, Brezilac će se zaputiti u Barcelonu, gdje ga ujutro očekuje liječnički pregled i službeno predstavljanje.

Barcelona

navijači

Roma

Bordeaux

Malcom

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter