Video: Messi u Realu?

Navijači Real Madrida u nevjerici nakon što su u vidjeli dres omiljenog kluba s brojem 7 i Messijevim imenom: Mijenja li to Leo stranu?


100posto
03.07.2019.13:20
Navijači Real Madrida u nevjerici nakon što su u vidjeli dres omiljenog kluba s brojem 7 i Messijevim imenom: Mijenja li to Leo stranu?
Getty Images

sažeto

Ragbijaš Toulousea Romain Ntamack u službenom je dućanu Real Madrida kupio dres s brojem 7 i zatražio da na njega napišu Messijevo ime


100posto
03.07.2019.13:20

Navijači Real Madrida ostali su poprilično zbunjeni i šokirani kada su u službenom dućanu svojeg voljenog kluba vidjeli novi dres s brojem 7. Nije ih šokirao izgled novog dresa već ime ispod broja koji je nekada nosio Cristiano Ronaldo i brojni drugi velikani 'kraljevskog kluba'.

Naime, na dresu s kultnom sedmicom pisalo je 'Messi' što je zbunilo i navijače Real i Barcelone, ali ipak se ne radi o najvećem transferu u povijesti nogometa i senzaciji kakvu Španjolska ne pamti, već o neslanoj šali jednog ragbijaša.

Ragbijaš Toulousea Romain Ntamack imao je višak vremena na aerodromu Barajas u Madridu, a to vrijeme odlučio je iskoristiti za kupovinu u Realovom fan shopu. Odlučio se za dres s brojem 7, a kada je pronašao veličinu koja mu odgovara dao je da mu na dres naštampaju ime.

Djelatnici fan shopa vjerojatno su ga poprilično čudno gledali kada je rekao da žele da na leđima piše 'Messi', ali i dalje su mu prodali takav jedinstveni dres. 20-godišnji Ntamack je odmah obukao dres i zadovoljno prošetao aerodromom što je naravno privuklo pažnju i navijača Barcelone i navijača Real Madrida kojima ništa više nije bilo jasno.

nogomet

Real Madrid

Barcelona

Lionel Messi

dres

ragbijaš

Romain Ntamack

newsletter

Prijavite se na Newsletter