Video: Ultrasi napravili šou na TV-u

Navijači na nacionalnoj televiziji 'objasnili' kako unose baklje na tribine i šokirali zbunjenog voditelja


Slaven Knežević
17.12.2017.20:15
Navijači na nacionalnoj televiziji 'objasnili' kako unose baklje na tribine i šokirali zbunjenog voditelja
Twitter / Screenshot

sažeto

Jedna emisija u Tunisu ugostila je dvojicu lokalnih navijača, a kada im je voditelj postavio pitanje kako unose baklje, oni su ih umjesto odgovora zapalili u studiju


Slaven Knežević
17.12.2017.20:15

Navijačka kultura je svakako posebna, a navijanje u nogometu često podrazumijeva i razne transparente i pirotehnička sredstva. Kada na tribini vidimo bakljadu, često se postavlja pitanje kako su navijači unijeli baklje na tribinu kroz osiguranje na stadionu i kamere koje nadziru sportska borilišta.

Na to pitanje pokušala je odgovoriti i jedna emisija u Tunisu. Voditelj je ugostio dvojicu lokalnih navijača, te im postavio pitanje kako unose pirotehnička sredstva na tribinu. Jedan od navijača odgovorio mu je kako mediji ne bi smjeli prelaziti "crvenu liniju" kada se o takvim stvarima radi.

"Ovdje imate sigurnosne kamere i detektore na vratima studija?", upitao je umjesto odgovora navijač, a kada je čuo potvrdni odgovor izvadio je baklju i upalio je u studiju. Nakon toga isto je napravio i njegov prijatelj i šokirao zbunjenog voditelja.

nogomet

Tunis

bakljada

TV studio

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter