Srbi napali hrvatskog braniča

Navijači Crvene Zvezde 'dočekali' Hrvata nakon utakmice: 'Podcjenjivanje mu se obilo o glavu, nestao je na stadionu Parken'


100posto
15.08.2019.19:00
Navijači Crvene Zvezde 'dočekali' Hrvata nakon utakmice: 'Podcjenjivanje mu se obilo o glavu, nestao je na stadionu Parken'
Getty Images

sažeto

Srpski navijači žestoko su se narugali s Karlom Bartolecom nakon utakmice u kojoj je Crvena Zvezda izbacila njegov Kopenhagen


100posto
15.08.2019.19:00

Crvena Zvezda je prošla u play-off rundu Lige prvaka nakon drame u Kopenhagenu. Na stadionu Telia Parken nakon 90 minuta je na semaforu pisalo 1-1 koliko je bilo i u Beogradu pa su pobjednika odlučili penali i to nakon čak 11 serija.

Srpski golman Milan Borjan se iskazao obranama, a tragičar je ispao naš Karlo Bartolec koji je promašio u seriji jedanaesteraca. Nije Karlo jedini promašio, ali njegov promašaj odveo je Zvezdu dalje.

Getty Images

Srpski mediji i navijači slave svoju veliku pobjedu, ali ne propuštaju ni bocnuti svoje protivnike. Kurir piše kako su nogometaši Kopenhagena omalovažavali Zvezdu uoči uzvrata i to im se obilo o glavu. Posebno ističu Karla Bartoleca koji je nakon utakmice morao zaključati profile na društvenim mrežama kako bi spriječio 'napade' srpskih navijača.

"Mislim da ćemo proći dalje. Oni su ekipa s dva lica i puno su bolji na svojem terenu nego na gostovanjima. Imaju pojedince koji su kvalitetni kao Marin i Ben, a sve ostalo je prosjek. U Beogradu ih nosi publika", prenosi Kurir Bartolecove riječi uoči uzvrata i dodaje kako upravo njegov "šut završio u orbiti" i to je olakšalo Zvezdi prolaz.

Getty Images

Navijači Zvezde su se nakon utakmice počeli žestoko rugati povremenom hrvatskom reprezentativcu koji je zaključao sve profile na društvenim mrežama.

"Traži se Karlo Bartolec, posljednji put viđen na stadionu Parken", pišu navijači Zvezde, a jedan je i zaključio:

"Bratić zaključao profil. Sad ću mu na mail pisati pošalice. Je** ga, takav je život."

Screenshot / Kurir

nogomet

Liga prvaka

navijači

Crvena zvezda

Delije

Kopenhagen

Karlo Bartolec

newsletter

Prijavite se na Newsletter