VIDEO: Šok u Parizu

Navijači brutalno 'napali' jednu od najvećih zvijezdi i jasno mu poručili: 'Odj*** kur*** sine!'


100posto
12.08.2019.14:00
Navijači brutalno 'napali' jednu od najvećih zvijezdi i jasno mu poručili: 'Odj*** kur*** sine!'
Getty Images

sažeto

Navijači PSG-a su brutalno izvrijeđali Neymara na prvenstvenoj utakmici koju nije ni igrao


100posto
12.08.2019.14:00

PSG je oduševio svoje navijače kada je 2017. godine za 222 milijuna eura doveo Neymara iz Barcelone. Jedan od ponajboljih napadača današnjice dočekan je u Parizu kao velika zvijezda i činilo se kako će u Francuskoj uživati još dugo godina.

Ipak, ubrzo su počele priče kako je Brazilac u PSG-u nezadovoljan, a sada se sve glasnije i jasnije gura prema izlaznim vratima kluba. Neymar ne želi više ni minute ostati u Parizu, a za njega pravi rat vode Real Madrid i Barcelona pa je izgledno da će ovoga ljeta promijeniti sredinu.

Getty Images

Neymar je čestim ozljedama, biranjem utakmica, odgađanjem dolaska na pripreme i brojnim drugim povredama discipline uspio naživcirati navijače PSG-a koji jedva čekaju da napusti klub. Što misle o njemu jasno su pokazali na nedjeljnoj utakmici u kojoj Brazilac nije sudjelovao jer čeka transfer.

Sve je počelo skandiranjem navijača koji su gotovo cijeli susret pjevali: 'Neymar, kur*** sine!', a svoje mišljenje o 27-godišnjem napadaču su izrazili i transparentom na kojem je pisalo: 'Neymar, odje**'. Čak i da je postojao neki mali djelić sumnje oko odlaska iz kluba u njegovoj glavi, navijači su mu jasno dali do znanja da više ne mora oblačiti dres njihova kluba.

"Nisam slušao što su pjevali. Navijači imaju pravo reći što misle. Bliski smo s Neymarom i on je igrač koji je puno toga dao Parizu. Prošle godine je zabio brojne golove u važnim utakmicama", rekao je Marco Verratti za L'Equipe pa dodao:

"Kada je igrao samo smo o njemu pričali jer je nevjerojatan igrač koji uzbuđuje svojim igrama. Mislim da je za njega dobro da se raščisti ostaje li ili odlazi. Puno ovisi o klubu, ali ja bih volio da ostane."

Getty Images

Kylian Mbappé je također stao uz svojeg suigrača i za Canal+ rekao kako ništa neće biti isto ako Neymar ode.

"Moramo vidjeti što će biti s Neymarom. Nije to ista ekipa s Neymarom i bez njega, ali mi ćemo se truditi za navijače i ako on ode", rekao je mladi Francuz.

nogomet

Neymar

navijači

Pariz

newsletter

Prijavite se na Newsletter