ŽUTI ZID

Navijači Borussije napravili još jednu nezaboravnu scenu na tribinama ?


Toni Horvat
09.03.2017.13:55
Navijači Borussije napravili još jednu nezaboravnu scenu na tribinama ?
Lars Baron/Bongarts/Getty Images

sažeto

Popularni "Žuti zid" Borussijina Signal Iduna Parka mjesto je najljepših prizora na nogometnim stadionima, a tamošnji navijači ni sinoć nisu podbacili


Toni Horvat
09.03.2017.13:55

Iako cijeli nogometni svijet s pravom priča o Barceloni i njenom čudesnom ili sudački poguranom preokretu protiv PSG-a, nepravedno je u drugi plan pala veličanstvena pobjeda Borussije Dortmund protiv Benfice 4-0, kojom je nadoknadila zaostatak 1-0 is Lisabona.

Inscpiraciju su nogometaši Borussije dobili i od svojih navijača, koji su na legendarnom "Žutom zidu", dijelu tribina Signal Iduna Parka na kojem su najvatreniji i najkreativniji tifozi dortmundskoga kluba. Prije utakmice stvorili su još jedan prizor za pamćenje.

Rekreirali su naslovnice njemačkih novina iz 1963. godine, nakon uzvratne utakmice istih protivnika. Benfica je u Lisabonu tada slavila 2-1, a Borussia uzvratila predstavom za čistu peticu i pobijedila 5-0.

Nije im prvi put, poznati su po kreiranju nezaboravnih scena na tribinama, a dolje možete pogledati neke od najspektakularnijih prizora u izvedbi "Žutog zida".

ReutersNadine Rupp/Bongarts/Getty ImagesLars Baron/Bongarts/Getty ImagesLars Baron/Bongarts/Getty ImagesLars Baron/Bongarts/Getty ImagesMatthias Hangst/Bongarts/Getty ImagesLars Baron/Bongarts/Getty ImagesDennis Grombkowski/Bongarts/Getty ImageLars Baron/Bongarts/Getty ImagesLars Baron/Bongarts/Getty ImagesAlex Grimm/Bongarts/Getty ImagesMaja Hitij/Bongarts/Getty Images

navijači

Borussia Dortmund

Žuti zid

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter