Prvak bi i pješice išao po njega!

Nastala je prava 'otimačina' za Vatrenim, a on važe ponude Sarajeva, bundesligaša i hrvatskih klubova


100posto
24.05.2019.14:00
Nastala je prava 'otimačina' za Vatrenim, a on važe ponude Sarajeva, bundesligaša i hrvatskih klubova
Instagram

sažeto

Stjepan Vego napušta GOŠK iz Gabele ovo ljeto, a zainteresiranih ne manjka. O njegovoj karijeri brine proslavljeni kockasti, Ivan Klasnić


100posto
24.05.2019.14:00

Sarajevo je pobjedom nad Zvijezdom u prošlom kolu i teoretski osiguralo naslov prvaka u Premijer ligi Bosne i Hercegovine. Zapravo, prvi put u povijesti momčad iz metropole osvojila je dvostruku krunu, ali vodeći ljudi kluba ne spavaju na lovorikama nego već 'opasno' gledaju prema idućoj sezoni. I slažu igračku križaljku.

A jedan od 'pojmova' u njoj je i mladi hrvatski reprezentativac Stjepan Vego. Ovaj 21-godišnjak inače igra na poziciji braniča, a bh. mediji navode kako je koordinator sportskog segmenta Emir Hadžić spreman po njega ići pješice u Gabelu te da ni sam Vego nema ništa protiv da Gabelu zamijeni Sarajevom koje je postalo poželjna destinacija nakon dvostruke krune.

Instagram

Do kraja sezone ostalo je za odraditi još jedno kolo, a nakon što GOŠK ugosti upravo Sarajevo, Vego će se oprostiti od dojučerašnjih suigrača i potražiti novu sredinu.

Dao je u zadatak svom menadžeru Ivanu Klasniću da mu nađe klub, a Sarajevo je opasno zagrizlo budući da se Vego nameće kao idealno rješenje za lijevi bok.

Instagram

Problem je u tome što su za mladog vatrenog zainteresirani i neki hrvatski te klubovi njemačke druge lige. Navodno je riječ o konkretnim ponudama pa ako Sarajevo nešto misli napraviti, mora djelovati brzo kako bi u bordo svlačionicu doveo ovog ofenzivno kvalitetnog bočnog igrača.

nogomet

transfer

BiH

Sarajevo

Premijer liga

Stjepan Vego

GOŠK Gabela

newsletter

Prijavite se na Newsletter