Sprema se transfer od preko 200 milijuna eura

Nakon veličanstvenog preokreta u Ligi prvaka navijači Juventusa 'presreli' sportskog direktora i zatražili: 'Dovedite nam novog Ronalda'


Slaven Knežević
15.03.2019.18:55
Nakon veličanstvenog preokreta u Ligi prvaka navijači Juventusa 'presreli' sportskog direktora i zatražili: 'Dovedite nam novog Ronalda'
Getty Images

sažeto

Navijači Juventusa poručili su upravi kluba da dovede Kyliana Mbappéa iz PSG-a


Slaven Knežević
15.03.2019.18:55

Cristiano Ronaldo je sjajnom izvedbom i hat-trickom torpedirao Atletico Madrid i svoj Juventus odveo među najboljih osam ekipa u Europi. Torino je eksplodirao od oduševljenja, a veliki preokret slavio se do kasno u noć.

Veličanstvena večer slavila se i u jednom restoranu u blizini stadiona, a navijači su iskoristili priliku da od svojeg kluba 'nažicaju' novo pojačanje. Opijeni pobjedom, a vjerojatno i nečim žešćim, navijači Juventusa upali su u restoran i 'presreli' sportskog direktora 'Stare dame' Fabija Paraticija kojem su odmah dali i zadatak.

Getty Images

Talijanski Tuttosport piše kako je Paratici otišao u restoran posjetiti Cristiana Ronalda koji je tamo večerao sa svojim agentom Jorgeom Mendesom, Emreom Canom, Joaom Cancelom i još nekoliko prijatelja i članova obitelji, no čim je ušao u restoran, sportskog direktora su zaustavili navijači i podsjetili na 'obećanje' koje je dao predsjednik kluba prije nekoliko mjeseci.

Predsjednik Juventusa Andrea Agnelli obećao je kako će talijanski velikan jednoga dana dovesti 25-godišnjeg Cristiana Ronalda, a to je ono što je posebno zaintrigiralo navijače. Novi, mlađi 'Ronaldo' bio bi pun pogodak i osigurao bi Juventusu dominaciju na europskoj razini, a možda i jedini igrač koji trenutno odgovara tom opisu je francuski napadač Kylian Mbappé.

Getty Images

Upravo su 20-godišnjeg Francuza od Paraticija i zatražili navijači. Tuttosport piše kako bi Juventus u ovom poslu imao veliku konkurenciju jer Mbappéa želi pola Europe, a najzagriženiji je Real Madrid. Ipak, nadu Talijanima ulijeva Jorge Mendes koji je Ronalda doveo u Torino, a pomogao je PSG-u da dođe do Mbappéa 2017. godine.

Navijači su iznijeli svoje želje, sada je na upravi da im ih ispuni. U svakom slučaju, izgleda da nas čeka vrlo interesantan ljetni prijelazni rok...

Getty Images

nogomet

Cristiano Ronaldo

transfer

Juventus

PSG

navijači

Kylian Mbappe

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter