VIDEO: Razlupao pola kladionice zbog Pogbe

Nakon što je Francuz promašio penal, Makedonac totalno ispao iz kontrole i počeo razbijati televizor!


100posto
21.08.2019.21:00
Nakon što je Francuz promašio penal, Makedonac totalno ispao iz kontrole i počeo razbijati televizor!
Screenshot

sažeto

Kad je ovaj promašio penal, tj. kad mu je sjajni Rui Patricio obranio jedanaesterac, Makedonac je izgubio živce i razbio je televizor u kladionici...


100posto
21.08.2019.21:00

Manchester United imao je pobjedu na pladnju u ponedjeljak protiv Wolverhamptona, no Paul Pogba nije iskoristio penal u 68. minuti. I dok je Francuz već zaboravio na taj "lapsus", jedan Makedonac, čini se, neće ga do kraja života...

Naravno, riječ je o kladioničaru, a ovaj nam dolazi iz Makedonije i trebala mu je pobjeda Uniteda za 11.000 eura. Da stvar bude gora, Francuz nije niti trebao pucati penal, jer je odgovornost preuzeo 21-godišnji Marcus Rashford (Pogba je ove sezone promašio već tri penala do tog trenutka), no Paul se zaletio i doslovno oteo loptu iz ruku svom suigraču.

Kad je ovaj promašio penal, tj. kad mu je sjajni Rui Patricio obranio jedanaesterac, Makedonac je izgubio živce i razbio je televizor u kladionici.

Prema pisanju portala u bližem i daljem susjedstvu, nije se zaustavio na jednom TV uređaju, iako snimka otkriva stradanje samo jednog LCD-a.

U svakom slučaju, opasan sport za živce, definitivno...

Screenshot

newsletter

Prijavite se na Newsletter