Kreće licitacija za modri dragulj

Nakon Milana i brojnih europskih velikana, novi talijanski gigant poludio za Olmom: Početna cijena je 30 milijuna, ali mogla bi nadmašiti i 50 milijuna eura


Slaven Knežević
11.07.2019.11:00
Nakon Milana i brojnih europskih velikana, novi talijanski gigant poludio za Olmom: Početna cijena je 30 milijuna, ali mogla bi nadmašiti i 50 milijuna eura
Getty Images

sažeto

Dani Olmo vrlo vjerojatno odlazi iz Dinama, a cijena bi mogla narasti i preko 50 milijuna eura


Slaven Knežević
11.07.2019.11:00

Dani Olmo je već i prije početka prijelaznog roka postao vruća roba. Za prvu ekipu modrih odigrao je 102 utakmice i zabio 26 golova i upisao 21 asistenciju, a protekle sezone bio je jedan od ključnih igrača Dinama. Sve je okrunio osvajanjem Svjetskog U-21 prvenstva sa Španjolskom na kojem je bio jedan od najboljih igrača mlade furije.

U Dinamu mogu već sada zadovoljno trljati ruke jer će igrača kojeg su doveli besplatno kao mladog kapetana Barce i isklesali u talenta kojeg danas gledamo prodati za 30, 40, pa čak možda i 50 milijuna eura. Svakim danom cijena mu sve više raste, baš kao i broj zainteresiranih velikana.

Getty Images

U redu za najveću Dinamovu zvijezdu stoje Barcelona, Real Madrid, Atletico Madrid, Milan, Tottenham, Bayer Leverkusen, Bayern, a lista se upravo proširila na još jednog talijanskog velikana - Romu.

Talijanski mediji pišu kako je Roma ostala u dobrim odnosima s Dinamom kada su prošle sezone iz Zagreba doveli Antu Ćorića. Iako Ćorić nikoga u Rimu nije oduševio i zapravo je, barem za sada, ispao promašaj, Rimljani su shvatili da u Zagrebu ima igrača svjetske klase koje još uvijek mogu dobiti po pristupačnim cijenama u odnosu na neke veće zemlje i klubove.

Cropix

Talijani vjeruju kako je u prednosti Tottenham i da za sada izgleda kako će mladi Španjolac putem Luke Modrića, ali i dodaju da još uvijek ništa nije gotovo. Njihovi mediji pišu i kako bi cijena mogla biti 30-ak milijuna eura, ali i kako bi mogla značajno porasti s obzirom na to da će veliki broj zainteresiranih klubova licitirati kod Dinama za usluge novog svjetskog wunderkinda.

nogomet

Dinamo

transfer

Roma

Dani Olmo

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter