'Krasan' budući predsjednik države

Najgori napadač Liverpoola u povijesti i patološki pljuvač napao suigrače: 'On je zadnja osoba s kojom bih proveo Božić... Mrzim ga!'


Dejan Šmehil
12.05.2019.17:00
Najgori napadač Liverpoola u povijesti i patološki pljuvač napao suigrače: 'On je zadnja osoba s kojom bih proveo Božić... Mrzim ga!'
Getty

sažeto

El Hadji Diouf obrušio se na bivše suigrače iz Liverpoola, a otkrio je i kako će se 2024. kandidirati za senegalskog predsjednika


Dejan Šmehil
12.05.2019.17:00

Cinici bi rekli da El Hadji Diouf ima više kontroverzi u svojoj nogometnoj karijeri nego svijetlih trenutaka. Ono po čemu ga se mnogi sjećaju jest odličan nastup na Svjetskom prvenstvu 2002. godine u Japanu i Južnoj Koreji, ali to je otprilike to.

Transfer u Liverpool ostvario je prije SP-a pa su navijači pali u ekstazu kad su vidjeli kakvog dragulja im je menadžer Gerard Houllier osigurao, ali ubrzo je entuzijazam splasnuo.

Getty

Pljuvanje suparničkih igrača, pljuvanje navijača, pljuvanje maloljetnika, rasističke uvrede, uhićenja i prometni prekršaji... Sve to uspio je 'postići' samo u Liverpoolovom dresu, u kojem je u 55 nastupa postigao tri pogotka.

No, bivšeg senegalskog napadača te stvari očito ne diraju previše i našao se pozvanim kritizirati bivše suigrače, legende Anfielda.

"Steven Gerrard veliki je egoist. Njemu nije bilo bitno da Liverpool pobjeđuje, nego da on postigne pogodak", napao je slavnog kapetana redsa Diouf, a onda se osvrnuo na Jamieja Carraghera.

Getty

"On je zadnja osoba s kojom bih proveo Božić. Mrzim ga! Bio je najveći nesposobnjaković i tupan kojega sam ikad vidio na terenu. Bio je beskoristan. Imao je dvije lijeve noge i da nije rođeni Scouser (kolokvijalni naziv za one rođene u Liverpoolu, nap. a.), nikad ne bi imao karijeru kakvu je imao", završio je svoju tiradu Diouf koji se maknuo od nogometa i trenutačno je zastupnik u senegalskom parlamentu.

Ali ne misli tu stati.

"Planiram se kandidirati za predsjednika, vjerojatno 2024. godine", otkrio je Diouf.

nogomet

Liverpool

Engleska

Senegal

Steven Gerrard

El Hadji Diouf

Jamie Carragher

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter