RAT SVJETOVA

Mourinhu prekipjelo, zabranio igračima Uniteda korištenje društvenih mreža


Toni Horvat
02.05.2017.17:20
Mourinhu prekipjelo, zabranio igračima Uniteda korištenje društvenih mreža
Reuters

sažeto

Nogometaši Manchester Uniteda više ne smiju objavljivati ništa na društvenim mrežama 48 sati prije utakmice. Želi da budu potpuno uredotočeni na nogomet, a tako će i obuzdati curenje informacija iz kluba


Toni Horvat
02.05.2017.17:20

Ne treba biti previše pametan za zaključiti da su društvene mreže uzele previše maha i da često utječu na naše živote više nego što je normalno, a jedan od "genijalaca" koji je to zaključio je i Jose Mourinho.

On je za igrače Manchester Uniteda uveo nova pravila koja se odnose baš na pretjeranu aktivnost na društvenim mrežama.

Njegovi nogometaši više ne smiju ništa objavljivati na Facebooku, Twitteru, Instagramu ili Snapchatu 48 sati prije utakmice, prije treninga ili u autobusu koji ih vozi na stadion. S obzirom na to da vrhunski klubovi poput Uniteda uglavnom igraju dvaput na tjedan, ovim je pravilima Special One poprilično zakinuo fanove svojih igrača za objave iz njihova privatnog i profesionalnog života.

Razlog je, piše The Independent, to što Portugalac želi da mu igrači budu 100 posto usredotočeni na nogomet i da obuzda curenje informacija iz kluba. A budući da se crveni vragovi bore za naslov pobjednika Europske lige te za jedno od mjesta koje iz prvenstva vodi u Ligu prvaka, svaki detalj je važan.

Manchester United

društvene mreže

Jose Mourinho

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter