Casillas 'tlačio' mladog napadača

Morata otkrio neugodan događaj u Realu kad je imao samo 17 godina


Slaven Knežević
06.05.2017.17:00
Morata otkrio neugodan događaj u Realu kad je imao samo 17 godina
Getty Images

sažeto

Alvaro Morata nasjeo je na šalu Ikera Casillasa koji ga je poslao do Jose Mourinha pod izlikom da ga trener treba. Mourinho naravno o tome nije imao pojma


Slaven Knežević
06.05.2017.17:00

Napadač Real Madrida, Alvaro Morata, je za Real Madrid TV prepričao zanimljivu anegdotu iz doba kad je kao klinac sa 17 godina prvi put došao u Real. Tadašnji kapetan bio je legendarni Iker Casillas, a na klupi je sjedio Jose Mourinho.

Casillas je Morati odlučio poželjeti dobrodošlicu na ne baš ugodan način za jednog klinca u velikom klubu.

"Jednom, nakon što sam odradio samo dva ili tri treninga u Realu, Iker je došao do mene i rekao kako me trener nešto treba i da odem do njega. Otišao sam u njegov ured i kad sam otvorio vrata Mourinho me pitao što trebam", rekao je Morata pa nastavio:

"Bio sam zbunjen i upitao ga nije li on htio razgovarati sa mnom. Potjerao me van iz ureda, a ostatak ekipe je popadao po podu od smijeha", ispričao je mladi španjolski napadač.

Morata je u prvu ekipu Reala ušao iz B momčadi 2010. godine. Do 2104. upisao je 37 nastupa i zabio 10 golova. Nakon toga odlazi u Juventus gdje je u 63 utakmice mrežu zatresao 15 puta, da bi se prošlog ljeta vratio u Real. Kod Zidanea ne dobiva puno prilika, ali kad ih dobije onda i zabija. U 23 utakmice zabio je 13 golova. Pitanje je ostaje li u Realu jer su brojni klubovi zainteresirani za njega, a kod Zidanea minute dobiva na kapaljku.

nogomet

Real Madrid

Alvaro Morata

Iker Casillas

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter