Perez otvara 'novčanik'

Modrić i Kovačić na ljeto dobivaju dva nova suigrača: U Real Madrid stiže ubojiti dvojac iz Premier lige


Slaven Knežević
04.04.2018.08:30
Modrić i Kovačić na ljeto dobivaju dva nova suigrača: U Real Madrid stiže ubojiti dvojac iz Premier lige
Getty Images

sažeto

Florentino Perez odlučio je uložiti preko 200 milijuna eura kako bi u Real Madrid doveo Edena Hazarda i Mohameda Salaha, a u toj kombinaciji Ronaldo bi preselio u vrh napada


Slaven Knežević
04.04.2018.08:30

Real Madrid već je neko vrijeme u potrazi za dobrim napadačem koji će osnažiti konkurenciju i probuditi uspavanog Karima Benzemu, a po potrebi ga i zamijeniti. U sklopu te kadrovske križaljke spominjao se Bayernov Robert Lewandowski, no trener Bavaraca Jupp Heynckes je rekao kako nema namjeru pustiti svoju najjaču kariku.

Čelnici Bayerna svojem su treneru navodno obećali da će poljski napadač ostati u klubu i nakon ljeta, pa se Real okrenuo drugim rješenjima. Zinedine Zidane će Cristiana Ronalda gurnuti u sami vrh napada, a Luka Modrić, Mateo Kovačić i društvo dobivaju će još dva nova suigrača.

Riječ je o krilnim napadačima koji trenutno nastupaju u engleskoj Premier ligi. Španjolski Don Balon piše kako je Florentino Perez odlučio u klub dovesti Edena Hazarda i Mohameda Salaha što bi kraljevski klub moglo koštati između 200 i 250 milijuna eura.

nogomet

Real Madrid

Luka Modrić

transferi

Mateo Kovačić

Mohamed Salah

Eden Hazard

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter