Imaju 'para' k'o blata, ali...

Megatransfer je već bio dogovoren, a onda je najtraženiji igrač ovoga ljeta šokirao zahtjevima i upropastio posao!


Dejan Šmehil
12.07.2019.11:00
Megatransfer je već bio dogovoren, a onda je najtraženiji igrač ovoga ljeta šokirao zahtjevima i upropastio posao!
Getty

sažeto

Paris Saint-Germain prekinuo je pregovore s De Ligtom nakon što je igrač zatražio 12 milijuna eura, više nego što dobiva Mbappe


Dejan Šmehil
12.07.2019.11:00

Matthijs de Ligt je vruća roba ovoga ljeta. Za talentiranog Ajaxovog kapetana otimaju se sve najveće ribe u svijetu nogometa. Pokušavaju ga dovesti Barcelona, oba Manchestera, PSG, Juventus...

I činilo se da će utrci za 19-godišnjim talentom pobijediti Parižani, ali na kraju je posao propao zbog - De Ligta.

Getty

Francuski L'Equipe donosi kako vlasnicima kluba nije bio problem platiti odštetu Ajaxu koji traži 75 milijuna eura za svog igrača, ali su se totalno ohladili nakon što je De Ligt iznio svoje zahtjeve.

Nizozemac je navodno zatražio čak 12 milijuna eura godišnje plaće po čemu bi zarađivao više od fenomenalnog Kyliana Mbappea.

"PSG-u nije problem potrošiti novce, ali ne pod svaku cijenu. Menadžer Mino Raiola tražio je 12 milijuna eura godišnje plaće za svog štićenika. Pa to je više nego što Mbappe dobiva!", otkriva novinar Arnaud Hermant i dodaje:

Getty Images

"Nakon toga je PSG prekinuo pregovore. I meni je to potpuno logično, jer stoperska pozicija ionako nije glavni prioritet kluba."

No, ako neće PSG, ima tko hoće. De Ligt je sad na putu za Torino. Juventus je navodno dogovorio uvjete s igračem, ali zapinje u odšteti Ajaxu. Stara dama nudi 67, Ajax ne spušta ispod 75 milijuna eura.

nogomet

transfer

Juventus

PSG

Ajax

Matthijs de Ligt

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter