VIDEO: 'Naša zemlja te treba'

Mateo Kovačić objasnio po čemu je posebna Hrvatska i pozvao sve da prednost daju upravo Vatrenima


Slaven Knežević
22.06.2018.13:45
Mateo Kovačić objasnio po čemu je posebna Hrvatska i pozvao sve da prednost daju upravo Vatrenima
Screenshot

sažeto

Mateo Kovačić pozvao je igrače FIFA-e 2018 da igraju upravo s Hrvatskom koja je posebna zemlja s prelijepim plažama


Slaven Knežević
22.06.2018.13:45

U tijeku je Svjetsko prvenstvo u Rusiji, a popularna videoigra FIFA već je 29. svibnja svojim igračima omogućila da skinu besplatan mod posvećen Mundijalu u kojem možete igrati sa svim reprezentacijama na pravim stadionima u Rusiji.

PlayStation odlučio je pomoći u promociji ovog moda pa je angažirao neke od najvećih zvijezda Mundijala da pozovu ljude da skinu dodatak. Svoje zemljake na partiju FIFA-e pozivaju Kevin De Bruyne, Raphael Varane, Diego Costa i brojne druge zvijezde, a Hrvatsku predstavlja veznjak Real Madrida Mateo Kovačić.

U spotu pod nazivom My Country Needs You nogometaši ističu prednosti svojih zemalja i objašnjavaju zašto bi baš s njima trebali igrati. Javier Hernandez poznatiji kao Chicharito kao posebnost Meksika naveo je glazbu, mariačije i zabavu, Casemiro je Brazil opisao kao zemlju nogometa, karnevala i sambe, a Belgijci Vincent Kompany i Kevin De Bruyne pohvalili su se čokoladom. Mateo Kovačić istaknuo je kako je Hrvatska posebna zemlja i najljepšim plažama i tako pozvao igrače da odaberu upravo našu reprezentaciju. Kova i sam igra FIFA-u, a navodno je među boljima u našoj reprezentaciji kada se ukrste joystici.

Više o esportu čitajte u našoj temi: Team Ancestral esport korner!

nogomet

esport

Mateo Kovačić

FIFA 18

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter