VIDEO: SKANDAL U BIHAĆU

Ljutiti golman nakon utakmice udario suca i oborio ga, njegov suigrač nasrnuo na novinara koji je sve pokušavao snimiti


100posto
11.11.2018.21:00
Ljutiti golman nakon utakmice udario suca i oborio ga, njegov suigrač nasrnuo na novinara koji je sve pokušavao snimiti
screenshot

sažeto

Nemile scene u Prvoj ligi Federacije BiH...


100posto
11.11.2018.21:00

Na utakmici između Jedinstva iz Bihaća i Novog Travnika u 14 kolu Prve lige Federacije BiH nije se puno toga događalo, gosti su uspješno čuvali "nulu", sve do 89. minute kad je sudac označio jedanaesterac, iz kojeg je Nuspahić donio minimalnu pobjedu Bišćanima.

Tamošnji mediji pišu da je penal bio opravdano dosuđen, no gostujući golman Elvir Trako nije tako mislio. Točnije, on i suigrači smatrali su da je aut koji je prethodio penalu pogrešno dodijeljen domaćinima. U gunguli koja je nastala nakon utakmice Trako je udario suca Ibrahimkadića i srušio ga na tlo.

Sve je to pokušavao snimiti novinar portala Cenzura.ba, no kako se približio igračima, nervozna je dodatno rasla, a Denis Džepina nije mogao otrpjeti kameru, pa joj je učinio isto što i njegov golman sucu. Trenutak prije nego što će napasti novinara i izbiti mu kameru, na Džepininom se licu točno može vidjeti predumišljaj s kojim je to učinio.

Nasreću, oprema nije stradala, ali potez nogometaša iz Novog Travnika je za svaku osudu. Čeka se odluka disciplinske komisije, prvenstveno zbog napada na suca, a onda i zbog incidenta s novinarom koji je uslijedio.

sudac

Jedinstvo

Novi Travnik

newsletter

Prijavite se na Newsletter