Hitno im treba iskusni vratar

Legendarni Iker Casillas od iduće sezone seli u redove engleskog velikana


Slaven Knežević
26.10.2017.16:00
Legendarni Iker Casillas od iduće sezone seli u redove engleskog velikana
Getty Images

sažeto

Jurgen Klopp odlučio je u Liverpool dovesti Ikera Casillasa kojeg bi se Porto rado volio riješiti zbog visoke plaće koja im predstavlja problem


Slaven Knežević
26.10.2017.16:00

Legendarni bivši vratar Real Madrida i čuvar mreže portugalskog velikana Porta, Iker Casillas, mogao bi ponovno promijeniti klub i to u 37. godini. U Portu razmišljaju o tome da se riješe Casillasa jer njegova plaća od pet milijuna eura predstavlja problem za klub koji bi zbog toga mogao prekršiti financijski fair play.

Ugovor s Portom vrataru traje do ljeta 2018. godine pa bi klub mogao napustiti i besplatno. Iako ima 37. godina, ponuda ne nedostaje. Prvi u redu stoji engleski velikan Liverpool. Jurgen Klopp nije previše zadovoljan izvedbama Mignoleta, pa je 2016. godine doveo i Kariusa iz Mainza, ali ni to se nije pokazalo kao idealno rješenje.

Klopp se zato odlučio krenuti u potragu za novim vratarom i pronašao ga u legendarnom Casillasu, pišu engleski mediji. Liverpool ne bi imao problema s njegovom plaćom, a bivši prvi vratar Španjolske ima još puno toga za ponuditi.

nogomet

Liverpool

Jürgen Klopp

Porto

Iker Casillas

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter