VIDEO: KAKAV ŠARMER

Legendarni Brazilac upucavao se sutkinji usred utakmice pa umalo dobio crveni karton


Toni Horvat
28.12.2017.17:00
Legendarni Brazilac upucavao se sutkinji usred utakmice pa umalo dobio crveni karton
Shaun Botterill /Allsport

sažeto

Denilson nije uspio 'izdriblati' sutkinje na revijalnoj utakmici


Toni Horvat
28.12.2017.17:00

Prije 20 godina Denilson je postao najskuplji nogometaš u povijesti, oduševljavao je driblinzima na travnjacima, na kojima se danas sramoti neuspješnim romantičnim potezima.

Bivša brazilska zvijezda u igračkoj je mirovini od 2010., ali povremeno nastupa na revijalnim i humanitarnim utakmicama, kao što je učinio ovog tjedna u Brazilu.

Utakmicu je vodila ženska sudačka trojka, a linijska sutkinja Ericles Artuzi pdognula je zastavicu i označila da je danas 40-godišnji Denilson u zaleđu. On se na to okrenuo prema njoj, pa iako kamera ne otkriva što je točno gestikulirao, svjetski mediji prenose riječi očevidaca da je prstima napravio oblik srca.

Mlada Ericles, koja je u Brazilu zbog atraktivnog izgleda poprilična zvijezda, nije bila impresionirana, a još manje glavna sutkinja koja je dotrčala do njega i očitala mu bukvicu, objasnila mu kako je takvo ponašanje neprihvatljivo, pa čak i prijetila kartonom.

Denilson je 1997. postao najskuplji nogometaš svijeta kad je Betis platio Sao Paulu 31,5 milijun eura za njega, a najveći mu je uspjeh osvajanje naslova svjetskog prvaka s Brazilom 2002. godine.

sutkinja

srce

Denilson

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter