FOTO: Bugarin izazvao skandal u Indiji

Berbatov pobjegao iz kluba pa se obrušio na trenera: 'Najgori trener ikada, pa tko još tako igra?'


Slaven Knežević
05.03.2018.19:00
Berbatov pobjegao iz kluba pa se obrušio na trenera: 'Najgori trener ikada, pa tko još tako igra?'
Getty Images

sažeto

Dimitar Berbatov otišao je iz svojeg kluba u Indiji, a onda se obrušio na bivšeg vratara Engleske Davida Jamesa koji trenersku karijeru započinje tamo


Slaven Knežević
05.03.2018.19:00

Legendarni bugarski nogometaš Dimitar Berbatov našao se u središtu skandala u Indiji. Bivša zvijezda Manchester Uniteda, Tottenhama i Bayer Leverkusena pobjegao je iz svojeg kluba u Indiji, a onda se po povratku u Bugarsku obrušio na trenera Davida Jamesa, bivšeg vratara engleske reprezentacije.

Berbatov je na svojem Instagramu poručio kako James samo želi biti trener, kako je najgori trener koji ga je ikada vodio i kako ima najgore taktičke savjete i igra samo na duge lopte. Berbatov se narugao Jamesu, a kasnije ipak obrisao objavu.

Instagram screenshot

"Ovo je sramotno. Totalni nedostatak poštovanja i jako neprofesionalno od Berbatova. Ako se ne slažeš s trenerom, nećeš to javno reći. Kerala i indijski nogomet bit će bolji bez njega", rekao je nogometni agent Baljit Rihal.

Berbatov je svoju kritiku uputio nakon poraza njegove Kerale od Bengalurua od 2-0 zbog čega su ostali bez doigravanja. Indijski mediji oštro su osudili Berbatova uz dodatak kako u Indiji nije pokazao baš ništa od svojeg nogometnog znanja.

nogomet

Indija

David James

Dimitar Berbatov

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter