Bomba iz Španjolske

Legenda dva puta odbila Real Madrid, a sada konačno stiže među 'kraljeve': Modriću i ekipi stiže ikona svjetskog nogometa


Slaven Knežević
08.07.2019.11:00
Legenda dva puta odbila Real Madrid, a sada konačno stiže među 'kraljeve': Modriću i ekipi stiže ikona svjetskog nogometa
Getty Images

sažeto

Francesco Totti mogao bi uskoro postati ambasador Real Madrida koji ga je već dva puta pokušao dovesti kao igrača


Slaven Knežević
08.07.2019.11:00

Francesco Totti cijelu je svoju karijeru proveo u Romi za koju je u 619 nastupa zabio 250 golova. Iako je imao brojne druge ponude, ostao je vjeran Romi do kraja karijere i ušao u legendu rimskog sastava.

Real Madrid je Tottija dva puta pokušao dovesti kao igrača, a izgleda da bi im sada to moglo uspjeti, ali u drugoj ulozi. Madridski sastav prvi put je pokušao ga je dovesti 2001. i 2004. godine, a predsjednik Reala Florentino Perez otkrio je kako je Totti jedini igrač koji je uspio odbiti njegovu ponudu.

Getty Images

To bi se moglo promijeniti nakon što je Totti otišao s mjesta direktora Rome zbog neslaganja s predsjednikom kluba Jamesom Pallottom. Talijanski i španjolski mediji sada pišu kako bi se legenda mogla priključiti Real Madridu i to kao ambasador kluba. Vijest su prvi donijeli Corriere della Sera i Gazzetta dello Sport koji pišu kako Totti ozbiljno razmišlja o ponudi Reala.

Osim kraljevskog kluba, na stolu legende Rima su i ponude Talijanskog nogometnog saveza, Sampdorije i Katara, ali Totti je navodno najbliže Realu. U svojoj je biografiji otkrio kako se čak zamišljao i kao kapetan Reala, no taj san nije ostvario kao igrač. Ljubav prema Romi bila je jača.

Getty Images

"Razmatram nekoliko ponuda. Mogao bih otići raditi u neki europski klub", otkrio je nedavno Totti i tako, barem prema talijanskim medijima, potvrdio da će uskoro doći među 'kraljeve'.

nogomet

Real Madrid

Serie A

Roma

Francesco Totti

ambasador

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter